Direcció General de Comunicació

Artur Mas reafirma el suport del Govern al poble gallec per la catàstrofe del Prestige

El conseller en cap ha rebut la Enxebre Xuntanza do Percebe

query_builder   4 gener 2003 13:08

event_note Nota de premsa

Artur Mas reafirma el suport del Govern al poble gallec per la catàstrofe del Prestige

El conseller en cap ha rebut la Enxebre Xuntanza do Percebe

El conseller en cap de la Generalitat, Artur Mas, ha rebut aquest matí el vicepresident de la Diputació d’Orense, Rogelio Martínez, i els membres de la Enxebre Xuntanza do Percebe. Aquestes entitats han organitzat avui al districte de Nou Barris de Barcelona una degustació gratuïta de marisc, en solidaritat amb els pescadors afectats per l’abocament del Prestige.

La recepció, que s’ha fet al Pati dels Tarongers del Palau de la Generalitat, ha consistit en una actuació a càrrec de la Real Banda de Gaitas de la Diputació d’Orense.

Durant la recepció el conseller en cap, Artur Mas, ha demanat al poble gallec “que conservi l’esperit de treball i que encari el futur amb optimisme”. Mas també ha recordat el suport que el Govern ha donat a la societat gallega en motiu de l’abocament de fuel del Prestige. El conseller en cap ha fet referència als tres vaixells contractats per la Generalitat perquè ajudin a les tasques de neteja del fuel vessat pel petroler davant de les costes gallegues. Està previst que aquests vaixells arribin dimarts a Villa García de Arousa (Pontevedra). Precisament, el president de la Enxebre Xuntanza do Percebe, Silvestre Castro, ha aprofitat l’acte d’avui per agrair a la societat catalana el suport que està donant a Galícia.

1  

Imatges

Fotografia (Ruben Moreno)

Fotografia (Ruben Moreno) 445

1  

Fitxers adjunts

Versió per imprimir

Versió per imprimir
DOC | 105