Cultura

La Filmoteca projecta un cicle de cinema mexicà contemporani amb films produïts els últims tres anys

Apartir de dilluns vinent, 8 de setembre, i fins al pròxim dia 14

query_builder   5 setembre 2003 12:55

event_note Nota de premsa

La Filmoteca projecta un cicle de cinema mexicà contemporani amb films produïts els últims tres anys

Apartir de dilluns vinent, 8 de setembre, i fins al pròxim dia 14

La Filmoteca de Catalunya projectarà a partir de dilluns vinent, 8 de setembre, i fins al pròxim dia 14, un cicle dedicat al cinema mexicà de producció recent, format per un total de set llargmetratges realitzats els últims tres anys i no estrenats comercialment a les sales catalanes.

Les projeccions del cicle, que porta el títol de Cinema mexicà contemporani,  tindran lloc al cinema Aquitània, seu de la Filmoteca a Barcelona (Avinguda Sarrià, 33) en sessions d’un únic passi. Començaran el pròxim dilluns, a dos quarts de vuit del vespre, amb la pel·lícula Vivir mata (2002), del cineasta mexicà Nicolás Echevarría, que també assistirà a la sessió i que, un cop finalitzada, mantindrà un col·loqui amb el públic.

Durant el col·loqui es tractarà també la situació actual de la cinematografia mexicana, amb una presència destacada als circuits comercials de distribució o exhibició cinematogràfiques gràcies a títols com El crimen del padre Amaro (2002), Amores perros (2001), i Tu mamá también (2001), i a coproduccions amb companyies espanyoles com Asesino en serio (2002), Aro Tolbukin, en la mente del asesino (2002), Otilia (2002) o Sexo por compasión (2000).

En l’organització del cicle també han col·laborat la Secretaria de Relacions Exteriors de la Generalitat, la productora Imcine-Conaculta i el consolat general de Mèxic a Barcelona.

Barcelona, 5 de setembre de 2003

Més informació a: http://cultura.gencat.net/filmo/index.htm

1  

Imatges

Foto

Foto 107

1  

Fitxers adjunts

Programació

Programació
DOC | 35