Cultura

COPCISA patrocina per novè any consecutiu l'Orquestra i el Festival de Cadaqués

Segons dos acords subscrits avui pel conseller de Cultura

query_builder   26 novembre 2003 13:50

event_note Nota de premsa

COPCISA patrocina per novè any consecutiu l'Orquestra i el Festival de Cadaqués

Segons dos acords subscrits avui pel conseller de Cultura

L’empresa constructora COPCISA patrocina per novè any consecutiu l’Orquestra i el Festival Internacional de Cadaqués (Alt Empordà), segons els dos convenis de col·laboració subscrits avui, al Palau Marc, seu del Departament de Cultura, sota la presidència del conseller de Cultura i amb l’assistència del director general de Promoció Cultural, el delegat de Música i el president de l’Agència de Patrocini i Mecenatge, entitat que ha gestionat els acords.

     El primer dels convenis, subscrit pel conseller de Cultura; el president de l’Associació Orquestra de Cadaqués, Llorenç Caballero, i el president de COPCISA, Benet Carbonell, estableix que la constructora aporta 45.076,90 euros a l’Associació com a patrocini per a l’any 2003.

     El segon acord, signat pel conseller de Cultura; l’alcalde de Cadaqués, Joan Borrell, i el president de COPCISA, determina que l’empresa lliura a l’ajuntament de Cadaqués 15.000 euros com a patrocini del 32è Festival Internacional de Cadaqués, que va tenir lloc aquest estiu.

     L’Orquestra de Cadaqués va néixer el 1988 com a orquestra resident del Festival, que es va crear el 1970, i es va inaugurar amb la participació de les sopranos Victòria dels Àngels i Alicia de Larrocha. La formació musical ofereix un repertori de peces de diferents gèneres, que van des del segle XVII fins a la composició contemporània.

     El Departament de Cultura, per mitjà de la Direcció General de Promoció Cultural, aporta a l’Associació Orquestra de Cadaqués 61.000 euros i al Festival Internacional de Cadaqués 18.000 euros.

Barcelona, 26 de novembre de 2003

2  

Imatges

d'esquerra a dreta, el conseller de Cultura i Joan Borell

d'esquerra a dreta, el conseller de Cultura i Joan Borell 114

d'esquerra a dreta, Llorenç Caballero, Bent Carbonell i el conseller de Cultura

d'esquerra a dreta, Llorenç Caballero, Bent Carbonell i el conseller de Cultura 119