Territori

La Generalitat licita el penúltim tram de la Línia 9 del Metro

query_builder   3 gener 2003 12:09

event_note Nota de premsa

La Generalitat licita el penúltim tram de la Línia 9 del Metro

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques, a través de l’empresa pública GISA (Gestió d’Infraestructures SA), ha publicat avui divendres 3 de gener, la licitació de les obres corresponents al penúltim tram de la línia 9 del metro.

La licitació de l’obra civil que avui s’ha publicat correspon al Tram 1er. Aeroport-Parc Logístic, Subtram PK 4+500 –Llobregat. Aquest subtram comprèn les estacions de Sant Cosme, Plaça Catalunya i Verge de Montserrat. S’entèn per obra civil la que fa referència a infraestructures (túnel, estructura del túnel, vies i catenària) i estacions. El termini d’execució d’aquesta obra és de 25 mesos i el pressupost és de 197.573.776,63€. La data límit de presentació de les ofertes és el 25 de febrer.

Avui també s’ha publicat la licitació de l’execució de les obres referents als sistemes de telecomunicacions de la línia 9 i dels sistemes de tracció, de recepció i del sistema de distribució d’energia de la totalitat d’aquesta línia del metro. El termini d’execució d’aquesta obra és de 58 mesos i l’import d’aquest paquet suma 161.252.537,51 €.

Amb aquestes dues licitacions  i la licitació de la resta d’instal·lacions que ja va sortir publicat el passat 31 de desembre, queda totalment licitat aquest subtram de la línia que afecta les estacions de Sant Cosme, Plaça Catalunya i Verge de Montserrat.

De la totalitat  de la línia 9 del metro queda pendent de licitació l’obra civil que va des de les terminals de l’aeroport fins a l’estació de Mas Blau. Aquest tram està pendent de l’estudi d’impacte ambiental.

1  

Fitxers adjunts

La Generalitat licita el penúltim tram de la Línia 9 del Metro

La Generalitat licita el penúltim tram de la Línia 9 del Metro
DOC | 62