Ports

La Generalitat adjudica la urbanització del nou passeig marítim de la Ràpita

query_builder   15 octubre 2004 13:40

event_note Nota de premsa

La Generalitat adjudica la urbanització del nou passeig marítim de la Ràpita

Ports de la Generalitat ha adjudicat a l’empresa Lubasa la urbanització del nou passeig marítim de Sant Carles de la Ràpita per un import de 699.900 euros. Es preveu que l’obra comenci al novembre d’enguany i s’executi en un termini de vuit mesos.

El passeig integra el port i la ciutat

La urbanització del passeig marítim recuperarà el moll de Ribera com a espai públic i integrarà el front urbà amb el port. El passeig connectarà el parc de Garbí amb la zona del recinte firal i arribarà fins a la Plaça del Port, un nou espai que es crearà per als ciutadans. Aquesta actuació afectarà una superfície de 17.500 metres quadrats.

El nou passeig enllaçarà els parcs urbans de la zona, els recorreguts per a vianants del cas històric i grans equipaments amb les diverses activitats portuàries. A banda de mar s’ubicaran els restaurants, els comerços, els locals d’oci i de suport a l’activitat portuària d’aquesta zona. En el seu recorregut lineal, el passeig disposarà d’una zona arbrada i enjardinada, que s’equiparà amb lluminàries i mobiliari urbà.

Una actuació del Pla especial

El projecte del nou passeig marítim és una actuació inclosa en el Pla especial de Sant Carles de la Ràpita. El Pla especial és un instrument de planejament per al desenvolupament del sistema general portuari. El Pla del port de la Ràpita, que va rebre l’aprovació definitiva a l’octubre de 2003, preveu una inversió de 54 milions d’euros.

1  

Imatges

Imatge del nou passeig marítim de la Ràpita

Imatge del nou passeig marítim de la Ràpita 155

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia