Territori

La Generalitat aprova la construcció de la variant d'Alòs d'Isil (Pallars Sobirà)

query_builder   15 gener 2003 12:49

event_note Nota de premsa

La Generalitat aprova la construcció de la variant d'Alòs d'Isil (Pallars Sobirà)

La Direcció General de Carreteres del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, ha aprovat el projecte de les obres de construcció de la variant d’Alòs d’Isil a la carretera C-147, entre els punts quilomètrics 138,265 i 138,765, al terme municipal d’Alt Àneu, Pallars Sobirà. Aquesta actuació, que es preveu que comenci l’estiu vinent amb un termini d’execució de 6 mesos, suposa una inversió de 547.000 € (91 MPTA).

L’objectiu d’aquestes obres és la construcció de la variant de la carretera C-147, al seu pas per Alòs, eliminant, al mateix temps, els inconvenients propis de la travessera urbana. Així doncs, amb la construcció de la nova variant millorarà la seguretat i la fluïdesa del trànsit per l’interior de la població d’Alòs d’Isil.

A més, s’han projectat dos accessos als punts quilomètrics 0,06 (accés sud) i 0,48 (accés nord).

La variant, que té una longitud total de 525,28 m, consta de dos carrils, un per a cada sentit de la circulació, de 3 m d’amplada cadascun i sense vorals.

El projecte es completa amb els elements de drenatges longitudinal i transversal, així com la senyalització vertical i horitzontal corresponent.

1  

Imatges

Mapa Variant Alòs d'Isil

Mapa Variant Alòs d'Isil 244

`