Innovació, Universitats i Empresa

Mas-Colell confia en una sòlida recuperació del sector de les TIC

El conseller del DURSI subratlla el mèrit de celebrar el Saló Portal.point en una fase d'alentiment del sector

query_builder   19 març 2003 10:41

event_note Nota de premsa

Mas-Colell confia en una sòlida recuperació del sector de les TIC

El conseller del DURSI subratlla el mèrit de celebrar el Saló Portal.point en una fase d'alentiment del sector

El conseller del DURSI, Andreu Mas-Colell, va reconeèixer ahir el mèrit del II Saló Internacional d’internet i Noves Tecnologies, Portal.point, atès que se celebra "en uns moments difícils" per al sector de les TIC. Segons va manifestar el conseller a l’acte d’inauguració, aquest sector està passant per una fase normal d’alentiment, després d’uns anys de creixement molt fort. Tot i així, va pronosticar que quan arribi la recuperació, les empreses que hagin superat aquest mal moment es reactivaran amb força perquè hi haurà "molta demanda de renovació d’equips".

Junt amb el conseller del DURSI, també van ser presents a l’acte inaugural de Portal.point el president del Saló i delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca, Enric Lacalle, la regidora de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Barcelona, Maravillas Rojo, i el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació, Miquel Valls.

 Portal.point és un punt de trobada de professionals, empresaris i usuaris de les TIC, que pretén esdevenir un punt de referència del sector. A banda dels vuitanta estands que es poden visitar, el Saló ha organitzat una sèrie de tertúlies on es parlarà de temes relacionats amb el món d’internet i de les noves tecnologies. El saló també disposa d’un espai anomenat Expoe-learning, dedicat exclusivament a l’aprenentatge on-line o e-learning, un sistema de formació que s’utilitza cada vegada més al món empresarial. Portal.point romandrà obert fins divendres.

1  

Imatges

Andreu Mas-Colell i Enric Lacalle inaugurant el Saló

Andreu Mas-Colell i Enric Lacalle inaugurant el Saló 133