• El conseller de Justícia i Qualitat Democràtica ha agraït als treballadors de presons la tasca que duen a terme diàriament per garantir el bon funcionament dels centres.

• Espadaler ha manifestat la voluntat de visitar tots els centres penitenciaris i de justícia juvenil de Catalunya.


El conseller de Justícia i Qualitat Democràtica, Ramon Espadaler Parcerisas, ha iniciat avui, al Centre Penitenciari Brians 2, una ronda de visites als equipaments penitenciaris i de justícia juvenil de Catalunya. En aquesta primera visita, ha acompanyat el conseller la secretària de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, Elena Pérez Fernández.

Amb l’objectiu de conèixer la realitat del centre de primera mà i de copsar les necessitats i propostes dels professionals, en el decurs de la reunió Espadaler s’ha reunit amb l’equip directiu i ha visitat les instal·lacions.

Espadaler ha emfatitzat el compromís del Departament per incrementar la seguretat dels centres, i també ha agraït als treballadors la tasca que diàriament duen a terme per garantir-ne un bon funcionament.


2  

Imatges

Visita institucional del conseller Espadaler al centre penitenciari Brians II.L'companyen la secretària de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, Elena Pérez i l'alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell.

Visita institucional del conseller Espadaler al centre penitenciari Brians II.L'companyen la secretària de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, Elena Pérez i l'alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell. 113434

Visita institucional del conseller Espadaler al centre penitenciari Brians II.

Visita institucional del conseller Espadaler al centre penitenciari Brians II. 236457