Cultura

La Generalitat i la Fundació Banc Sabadell col·laboren en la programació de l'Associació d'Amics de l'Òpera

El conseller de Cultura ha presidit la signatura de l'acord

query_builder   10 octubre 2003 12:41

event_note Nota de premsa

La Generalitat i la Fundació Banc Sabadell col·laboren en la programació de l'Associació d'Amics de l'Òpera

El conseller de Cultura ha presidit la signatura de l'acord

El Departament de Cultura, la Fundació Banc Sabadell i l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell han signat avui al Palau Marc, seu del Departament de Cultura, un conveni de col·laboració per a la programació del circuit Òpera de Catalunya, organitzat cada any des del 1982 per l’Associació d’Amics de l’Òpera, amb l’objecte de facilitar el coneixement d’aquesta manifestació artística amb representacions a Sabadell i a altres ciutats catalanes.

 Han subscrit l’acord el conseller de Cultura, Jordi Vilajoana; el president de la Fundació Banc Sabadell, Joan Corominas, i la presidenta i fundadora de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, Mirna Lacambra. Ha acompanyat el conseller el delegat de Música, Carles Sala. A la signatura també ha assistit Joan Guitart, director de l’Agència de Patrocini i Mecenatge, que ha gestionat el conveni.

 L’acord estableix que la Fundació Banc Sabadell aporta 135.228 euros (22.500.046 pessetes) al circuit Òpera Catalunya per al 2003. En el marc del circuit, des d’aquest mes d’octubre i fins al novembre, s’ha programat l’òpera Faust, de Gounod, a Sabadell, Lleida, Sant Cugat del Vallès, Granollers, Viladecans, Reus i Figueres. A més durant l’any s’han representat també les següents òperes: La forza del destino, de Verdi, el passat mes de març, a Sabadell, Lleida, Figueres, Granollers, Reus i Sant Cugat del Vallès; Lucia di Lammermoor, de Donizetti, els mesos de maig i juny, a Sabadell, Reus, Sant Cugat del Vallès, Figueres, Lleida i Granollers. El cicle també inclou representacions de Lucia di Lammermoor a càrrec dels alumnes de l’Escola d’Òpera a Sabadell, Terrassa i Badalona.

El Departament de Cultura, per la seva part, col·labora amb l’Associació d’Amics de l’Òpera amb la promoció publicitària del cicle per televisió, per un valor de 72.121,45 euros (dotze milions de pessetes).

Barcelona, 10 d’octubre de 2003

P.S: Més informació a: http://www.amics-opera-sabadell.es/

1  

Imatges

Foto

Foto 71