Cultura

Demà s'estrenen en català els films Qualsevol altra cosa, Looney Tunes: de nou en acció i el documental Deep Blue

Les tres pel·lícules s'afegeixen a l'oferta nadalenca de cinema en català

query_builder   4 desembre 2003 10:58

event_note Nota de premsa

Demà s'estrenen en català els films Qualsevol altra cosa, Looney Tunes: de nou en acció i el documental Deep Blue

Les tres pel·lícules s'afegeixen a l'oferta nadalenca de cinema en català

Demà divendres arriben a les pantalles, simultàniament en català i castellà, les pel·lícules Qualsevol altra cosa (Anything Else), dirigida per Woody Allen i distribuïda per Lauren Films;  Looney Tunes: de nou en acció, de la productora Warner, i el documental Deep Blue, la pel·lícula del planeta blau, distribuït per Wanda Films.

 Qualsevol altra cosa és una comèdia romàntica en què un jove escriptor s’enamora d’una noia tan fascinant com impredictible. La història, com és habitual en la filmografia de Woody Allen, està ambientada a Nova York. Entre els intèrprets del film, a més del mateix director, figuren Christina Ricci, Jason Biggs, Jimmy Fallon, Stockard Channing i Danny DeVito.

L’últim film de Woody Allen es podrà veure doblat al català a les onze sales següents: Cinemes Lauren i Lauren Sant Andreu (Barcelona), Òscar (Girona), Xenon (Lleida), Lauren Les Gavarres (Tarragona), Atlàntida (Manresa), Vigatà (Vic), Multicines Figueres (Figueres), Multicines Olot (Olot), Majèstic (Tàrrega) i Multicines Amposta (Amposta). A més, el cinema Truffaut de Girona projectarà la versió original subtitulada.

Looney Tunes: de nou en acció, dirigida per Joe Dante, és un film d’animació que barreja els clàssics personatges de la Warner, com Bugs Bunny, l’ànec Daffy (conegut com a “pato Lucas”), o Porky, amb personatges  reals, interpretats pels actors Brendan Fraser, Jenna Elfman, Timothy Dalton, Heather Locklear i Joan Cusack. La cinta narra les aventures de l’ànec Daffy amb diversos agents secrets internacionals quan, ressentit per la popularitat de Bugs Bunny, abandona Hollywood. La pel·lícula s’exhibirà en versió catalana a onze sales, deu a Catalunya, i una a Palma (Mallorca). Són les següents: Lauren Sant Andreu (Barcelona), Òscar (Girona), Xenon (Lleida), Òscar (Tarragona), La Farga (L’Hospitalet de Llobregat), Bages (Manresa), Yelmo (Sant Feliu de Llobregat), AMC (Terrassa), Sucre (Vic),  Reus Palace (Reus) i Porto Pi (Palma, Mallorca).

 Deep Blue, la pel·lícula del planeta blau és un documental sobre els fons marins més impactants del planeta, des de les superficials colònies de corall fins a les profunditats dels mars de l’Antàrtic. Es tracta d’una coproducció alemanya i britànica dirigida per Alastair Fothergill i Andy Byatt. Es podrà veure en català a les dotze sales següents: Casablanca (Barcelona), Xenon (Lleida), Multicinemes Les Gavarres (Tarragona), El Centre (Arenys de Mar), Baricentro (Barberà del Vallès), Bages (Manresa), Multicinemes Mollet (Mollet), Yelmo (Sant Cugat del Vallès), Guinart (Sant Feliu de Llobregat), Bosc (Vilanova i la Geltrú), Multicines Amposta (Amposta) i Òscar (El Vendrell).

Cartellera nadalenca en català

A les estrenes d’aquesta setmana i la de Buscant en Nemo, de Pixar, divendres passat, s’afegiran El senyor dels anells: El retorn del rei, el 17 de desembre, coincidint amb l’estrena mundial, i Sakura Wars, pel·lícula d’animació manga, distribuïda per Orson Films, el pròxim 19 de desembre.

Barcelona, 4 de desembre de 2003

Més informació a http://cultura.gencat.net/llengcat/cinema/

1  

Imatges

Fotograma del film "Looney Tunes: de nou en acció"

Fotograma del film "Looney Tunes: de nou en acció" 75