Cultura

"Els àngels de Charlie. Al límit" s'estrena demà català [Actualitzada]

La versió catalana del film es podrà veure a dotze sales

query_builder   10 juliol 2003 13:00

event_note Nota de premsa

"Els àngels de Charlie. Al límit" s'estrena demà català [Actualitzada]

La versió catalana del film es podrà veure a dotze sales

Demà, 11 de juliol, s’estrenarà el film Els àngels de Charlie. Al límit, que a Catalunya també es podrà veure doblada al català a les dotze sales següents: AMC Diagonal Mar, Cinesa Heron City, Lauren Gràcia, Palau Balañá i Warner La Maquinista (Barcelona), Atlàntida Multicinemes (Manresa), Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès), AMC Parc Vallès (Terrassa), Vigatà (Vic), Cinemes Albéniz (Girona), Principal (Lleida) i Òscar Les Gavarres (Tarragona).

El film està protagonitzat per Cameron Díaz, Drew Barrymore i Lucy Liu,  les mateixes actrius que a la primera adaptació cinematogràfica de l’exitosa sèrie televisiva que, en aquesta ocasió, compta també amb la participació d’actors com Demi Moore, John Cleese, Bernie Mac o Crispin Glover.  Distribuïda per Columbia, la segona part de Els Àngels de Charlie ha estat dirigida novament per McG (Joseph McGinty Nichol). En les noves aventures, les tres àngels s’enfronten amb una “àngel caigut”, que intenta robar el nou sistema d’encriptament utilitzat per mantenir en secret la identitat de les persones emparades pel Programa de Protecció de Testimonis.

 La distribuïdora Columbia estrenarà enguany també en català la pel·lícula Terminator 3, la rebel·lió de les màquines, protagonitzada per Arnold Schwarzenegger.

Cartellera en català

La cartellera en català d’aquest cap de setmana també inclou diverses pel·lícules d’animació doblades al català: El llibre de la selva 2; El gat sense por; Shin Chan, a la recerca de les boles perdudes i La màgia del sud.  La setmana vinent s’estrenarà Simbad, la llegenda dels set mars (UIP, 18 de juliol), film d’animació sobre el llegendari personatge.

El mes d’agost arribaran a les cartelleres també en versió catalana les pel·lícules següents: Terminator 3, la rebel·lió de les màquines (Columbia, 1 d’agost), tercera pel·lícula de la saga, protagonitzada per Arnold Schwarzenegger; Rugrats, vacances salvatges (UIP, 8 d’agost), film d’animació en què els Rugrats es troben amb una altra família prou coneguda: els Thornberrys, i Doraemon i l’imperi maia (Luk International, 29 d’agost), noves aventures del popular gat còsmic.

Per al mes de setembre són previstes les estrenes de La lliga dels homes extraordinaris, adaptació del còmic del mateix nom, protagonitzada per Sean Connery, i de Sakura, pel·lícula de dibuixos shoujo-manga.

Barcelona, 10 de juliol de 2003

Més informació a http://cultura.gencat.net/llengcat/cinema/agenda.htm

1  

Imatges

Fotograma de la pel·lícula

Fotograma de la pel·lícula 47