Empresa i Treball

El conseller de Treball i Indústria presideix la constitució del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

El nou organisme gestionarà directament 24,5 milions d'euros durant el 2004

query_builder   26 juliol 2004 18:25

event_note Nota de premsa

El conseller de Treball i Indústria presideix la constitució del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

El nou organisme gestionarà directament 24,5 milions d'euros durant el 2004

El conseller de Treball i Indústria, Josep Maria Rañé, ha presidit avui la constitució del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, un organisme format per la Generalitat, els sindicats i les organitzacions patronals més representatives, que s’encarregarà de desenvolupar, impulsar i difondre la formació professional contínua al mateix temps que gestionarà els recursos que es destinin a aquestes tasques i exercirà d’òrgan de referència en temes de formació contínua respecte d’altres òrgans similars d’àmbit autonòmic, estatal i internacional.

EL CONSELLER JOSEP MARIA RAÑÉ PRESIDEIX LA CONSTITUCIÓ DEL CONSORCI PER A LA FORMACIÓ CONTÍNUA DE CATALUNYA

El nou organisme gestionarà directament 24,5 milions d’euros durant el 2004

El conseller de Treball i Indústria, Josep Maria Rañé, ha presidit avui la constitució del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, un organisme format per la Generalitat, els sindicats i les organitzacions patronals més representatives, que s’encarregarà de desenvolupar, impulsar i difondre  la formació professional contínua al mateix temps que gestionarà els recursos que es destinin a aquestes tasques i exercirà d’òrgan de referència en temes de formació contínua respecte d’altres òrgans similars d’àmbit autonòmic, estatal i internacional.

Els Pressupostos de l’Estat preveuen destinar pel 2004 un total de 786 milions d’euros per a formació contínua. D’aquesta partida, 432 es destinaran a bonificacions de les empreses, 324 milions a contractes-programes i 30 milions a accions complementàries. En principi, les comunitats autònomes gestionaran directament 135 milions, dels que 24,5 milions (aproximadament el 20% de la partida autonòmica) corresponen a Catalunya i seran gestionats pel Consorci.

A la reunió d’avui s’ha aprovat la constitució tant del Consell General, màxim òrgan del Consorci, com del Comitè Executiu. El Consell està format per 9 representants del Departament de Treball i Indústria (a més del president), 10 de les organitzacions empresarials i 10 de les organitzacions sindicals. El Comitè Executiu té 3 vocals del Departament de Treball i Indústria (als que hi ha que afegir el president), 4 de les patronals i 4 dels sindicats. El president del Consorci serà Francesc Castellana, director del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). El conseller de Treball i Indústria també ha nomenat com a director del Consorci a Juan Pedro González, cap d’Unitat Territorial del SOC.

1  

Imatges

Foto de la signatura

Foto de la signatura 564

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia