1. Destaca que “L'Ifactory no és només una inversió en infraestructures, és una inversió en les persones, en les seves idees i en les seves capacitats”
  2. L'espai està pensat com a punt de trobada per a empreses consolidades i per a impulsar nous projectes a la localitat i la comarca del Baix Penedès


La consellera Romero durant la inauguració del centre de negocis IFACTORY
La consellera Romero durant la inauguració del centre de negocis IFACTORY
{"name":"2024/09/23/13/58/251813ad-918e-4735-9502-ad88aab64f68.jpg","author":"Departament d'Economia i Finances","type":"0","location":"0","weight":1716667}

La consellera d’Economia i Finances, Alícia Romero, ha inaugurat el centre de negocis IFACTORY de Cunit, una iniciativa empresarial pensada com a punt de trobada per a empreses consolidades al territori i per impulsar nous projectes a la localitat i la comarca del Baix Penedès. Acompanyada de l’alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras, i del delegat territorial del Govern al Penedès, Lluis Valls, i la consellera Romero ha dirigit unes paraules als assistents a l’acte i ha destacat que “L'Ifactory no és només una inversió en infraestructures, és una inversió en les persones, en les seves idees i en les seves capacitats”.

Alícia Romero ha remarcat que “estem segurs que aquest espai no només serà un punt de trobada per a empreses consolidades, sinó també un bressol per a nous projectes i iniciatives que ajudaran a transformar el teixit productiu del nostre municipi i de la comarca”, i ha afegit que “el suport a l'emprenedoria i al talent local és essencial per al nostre model de creixement”.

Ena quest sentit, la consellera d’Economia i Finances ha insistit en la necessitat de recolzar aquestes iniciatives des del Govern de la Generalitat, amb la voluntat d’oferir als emprenedors “eines que necessiten per créixer, connectar-se amb altres professionals, i en definitiva, fer realitat els seus projectes”. En definitiva, Romero ha afirmat que la intenció final d’aquest projecte passa per potenciar “un espai que ha d’ajudar no només a Cunit, si no al seu entorn a generar riquesa i llocs de treball en aquest territori, en aquest petit i fantàstic territori”.

“Inversió en persones”

De la seva banda, l’alcaldessa Carreras ha exposat que “el suport a l'emprenedoria i al talent local és essencial per al nostre model de creixement”, de manera que “l'IFACTORY no és només una inversió en infraestructures, és una inversió en les persones, en les seves idees i en les seves capacitats”.

En aquesta línia, ha conclòs: “Aquest espai vol oferir als emprenedors les eines que necessiten per créixer, connectar-se amb altres professionals i, en definitiva, fer realitat els seus projectes”.

1  

Imatges

La consellera Romero durant la inauguració del centre de negocis IFACTORY

La consellera Romero durant la inauguració del centre de negocis IFACTORY 1716667

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 83463