Direcció General de Comunicació

El Govern català destinarà 900.000€ a la promoció del turisme de Sitges i la comarca de la Terra Alta

query_builder   8 abril 2003 15:24

event_note Nota de premsa

El Govern català destinarà 900.000€ a la promoció del turisme de Sitges i la comarca de la Terra Alta

La Generalitat destinarà 900.000€ a la dinamització turística de Sitges i de la comarca de la Terra Alta després que avui la Comissió per a Assumptes Econòmics hagi autoritzat l’atorgament de dues subvencions que es concediran entre els anys 2003 i 2005.

 Sitges. L’ajut per a l’Ajuntament de Sitges serà de 540.000€ i és destinarà al desenvolupament d’un Pla d’Excel•lència Turística. Paral•lelament i tot i que encara no s’ha concretat la data, es signarà un conveni entre la Generalitat, el Ministeri d’Economia i l’Ajuntament de Sitges per formalitzar el compromís de finançament de les tres administracions en el Pla, que han de fer-hi una inversió total d’1,6 M€, durant els pròxims tres anys.

 Terra Alta. Amb l’objectiu de fomentar la qualitat turística, el Consell Comarcal de la Terra Alta percebrà una subvenció de 360.000€ per executar el Pla de Dinamització Turística d’aquesta comarca. D’altra banda, pròximament es signarà un conveni de col•laboració entre la Generalitat, el Consell Comarcal de la Terra Alta i el Ministeri d’Economia per a desenvolupar aquest Pla en el qual, els pròxims tres anys, aquestes administracions hi han d’invertir un total de 1,08M€. Els Plans d’Excel•lència Turística i els Plans de Dinamització apropen els recursos turístics a l’usuari gràcies a una millor presentació d’aquests; augmenten o modernitzen els espais d’ús públic; milloren la qualitat dels serveis turístics i fomenten la cooperació empresarial, per exemple, en aspectes de comercialització. Els plans han de suposar una total actualització de la comarca o municipi turístic per ajustar-los a les exigències del consumidor.

1  

Fitxers adjunts

Documentació

Documentació
DOC | 108