El Conseller de Justícia i Qualitat Democràtica, Ramon Espadaler, ha assistit avui a la reunió del Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya (CICAC), convidat per la seva presidenta, la degana del Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa, Marta Martínez.

En el decurs de la reunió, s’ha acordat programar reunions trimestrals per tal d’impulsar i fer seguiment dels temes d’interès de totes dues parts, entre els quals destaquen qüestions com ara el torn d’ofici, l’impuls de la mediació o l’ús del català en l’àmbit de la justícia.

Per la seva part, el conseller, que ha assistit a la reunió amb la secretària general del Departament, Maite Casado, ha informat al Consell del nou organigrama del Departament de Justícia i Qualitat Democràtica, així com dels principals responsables, entre els quals destaca la continuïtat de Iolanda Aguilar al capdavant de la Secretaria per a l’Administració de Justícia.

El conseller ha informat al Consell de l’imminent nomenament dels directors dels serveis territorials i de la voluntat de mantenir reunions amb tots i cadascun dels col·legis de Catalunya.

2  

Imatges

Reunió del Consell dels Il·lustres Col·legis d¿Advocats de Catalunya

Reunió del Consell dels Il·lustres Col·legis d¿Advocats de Catalunya 178027

El Conseller de Justícia i Qualitat Democràtica, Ramon Espadaler, amb la presidenta del Consell dels Il·lustres Col·legis d¿Advocats de Catalunya (CICAC), Marta Martínez.

El Conseller de Justícia i Qualitat Democràtica, Ramon Espadaler, amb la presidenta del Consell dels Il·lustres Col·legis d¿Advocats de Catalunya (CICAC), Marta Martínez. 174201