Foto amb empreses: El conseller Miquel Sàmper s’ha reunit amb més de vint empreses del sector tecnològic amb seu a Catalunya per analitzar conjuntament les seves necessitats, reptes i oportunitats de futur. La trobada ha comptat amb representants d’empreses del sector com ara: T-Systems, Cisco, Indra, Atos, Aws, Capgemini, DXC Technology, Eviden, Fujitsu, Google, Hewlett Packard, Ayesa, IBM, Inetum, Kyndryl, NTT Data, Masorange, Salesforce, Seidor, SopraSteria, Vodafone i directius del Cercle Te{"name":"2024/10/04/17/17/f6534d12-7449-4cd9-8af1-646e88e21ff4.JPG","author":"Beth Magre","type":"0","location":"0","weight":1277713}


El conseller d’Empresa i Treball, Miquel Sàmper, s’ha reunit amb més de vint empreses del sector tecnològic amb seu a Catalunya per analitzar conjuntament les seves necessitats, reptes i oportunitats de futur. Aquesta trobada s’emmarca en l’estratègia del Govern per enfortir el teixit empresarial i potenciar Catalunya com a referent tecnològic al sud d’Europa.

L'objectiu de la sessió ha estat identificar els principals reptes del sector i escoltar les demandes de les empreses, tot amb la finalitat d’acordar línies de col·laboració que impulsin el seu creixement.

El sector TIC a Catalunya, que ocupa un 3,8% de la població activa amb un total de 145.100 professionals, es troba en ple creixement. Durant la reunió, Sàmper ha destacat el paper central d'aquest sector en l'economia catalana, assenyalant que "el sector tecnològic és fort, dinàmic i s’ha consolidat com un punt de referència al sud d’Europa, no només en startups, sinó també en àmbits com el biomèdic i els videojocs".

El titular d’Empresa i Treball ha subratllat el valor de l’ecosistema tecnològic català, el qual, ha dit, "atrau inversions, talent i projectes innovadors d’arreu del món, posicionant Catalunya com un hub tecnològic de primer nivell".

La trobada ha comptat amb la presència de destacats representants d’empreses del sector com ara: T-Systems, Cisco, Indra, Atos, Aws, Capgemini, DXC Technology, Eviden, Fujitsu, Google, Hewlett Packard, Ayesa, IBM, Inetum, Kyndryl, NTT Data, Masorange, Salesforce, Seidor, SopraSteria, Vodafone i directius del Cercle Tecnològic.

La reunió ha servit per fomentar un debat obert on s’han compartit inquietuds i propostes per reforçar la competitivitat i sostenibilitat del sector a llarg termini.


@empresacat | @treballcat

►►► més xarxes socials

2  

Imatges

Foto del conseller Sàmper amb els representants de més de vint empreses del sector tecnològic amb seu a Catalunya

Foto del conseller Sàmper amb els representants de més de vint empreses del sector tecnològic amb seu a Catalunya 1277713

Foto de la reunió del conseller Sàmper amb els representants de més de vint empreses del sector tecnològic amb seu a Catalunya

Foto de la reunió del conseller Sàmper amb els representants de més de vint empreses del sector tecnològic amb seu a Catalunya 1219805