Drets Socials

Prop de 2.700 voluntaris collaboraran en l'organització de la Marató de TV3

La consellera Anna Simó participarà des de l'annex del Palau Sant Jordi de Barcelona atenent trucades telefòniques

query_builder   10 desembre 2004 18:40

event_note Nota de premsa

Prop de 2.700 voluntaris collaboraran en l'organització de la Marató de TV3

La consellera Anna Simó participarà des de l'annex del Palau Sant Jordi de Barcelona atenent trucades telefòniques

El Departament de Benestar i Família, a través de la Direcció General d’Actuacions Comunitàries i Cíviques, que s’encarrega de la promoció de l’associacionisme i el voluntariat, participa de forma activa en la Marató de TV3 d’enguany, que té per objectiu sensibilitzar i mobilitzar la societat en favor de la recerca i la investigació sobre el càncer, una tasca que necessita la implicació, la comprensió i la solidaritat de tothom. Prop de 2.700 voluntaris participaran en l’organització de la marató, coordinats pel Departament de Benestar i Família.
Per tal de promoure la participació del voluntariat a la Marató de TV3, que tindrà lloc el proper dissabte 19 de desembre, la Subdirecció general d’Associacionisme i Voluntariat va endegar, mesos enrera, una campanya de captació de voluntaris a través de les diferents associacions de voluntariat o directament a voluntaris que ja havien participat en edicions anteriors.

Fins ara han estat seleccionats 2.650 voluntaris que han assistit a una de les 20 sessions formatives celebrades arreu de Catalunya, que es van iniciar el passat 24 de novembre i van finalitzar el 2 de desembre. Des de la Direcció general d’Actuacions Comunitàries i Cíviques es vetlla pel bon desenvolupament de les diferents tasques (telefonista, guarda-roba, servei d’ordre, servei d’àpats, runner, validador, verificador, etc.) que els voluntaris hauran de dur a terme al llarg de tot el dia de la Marató. La consellera de Benestar i Família, Anna Simó, participarà, des de l’annex del Palau Sant Jordi de Barcelona, atenent trucades dels telespectadors.

La distribució en els diferents punts de treball dels 2.650 voluntaris de la Marató serà la següent: 2.000 a l’annex del Palau Sant Jordi de Barcelona; 200 al recinte firal de Girona, 200 a la Universitat de Lleida i 250 al Tinglado 1 del Port de Tarragona. La participació i mobilització dels prop de 2.700 voluntaris és essencial per al bon desenvolupament de la jornada i assolir la generosa participació de tota la ciutadania.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia