La directora de l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció (ICAA), Rosa Bertran, s’ha reunit a Barcelona amb el Procurador general de la República del Salvador, Marcos Gregorio Sánchez Trejo. Aquesta reunió s’emmarca en el programa de contactes que ha endegat l’ICAA per estrènyer les relacions amb els governs de països amb què Catalunya duu o pot dur a terme adopcions internacionals, per tal d’obrir noves vies o enfortir i clarificar les ja existents.

En la reunió es van abordar temes d’interès per part de tots dos governs en la línia de facilitar i potenciar les adopcions internacionals i agilitar els processos que ja estan en marxa. La directora de l’ICAA va informar el Procurador general del Salvador sobre diversos aspectes del procés d’adopció a Catalunya, la selecció i formació de les famílies, i la preparació i la tramitació.

El Procurador general del Salvador es va reunir també amb representants d’AAIM, que és l’ECAI, (Entitat Col·laboradora d’Adopció Internacional) que gestiona la tramitació expedients d’adopcions de famílies catalanes tramita adopcions al Salvador.

Sánchez Trejo va visitar també el Parlament de Catalunya i va ser rebut pel President del Parlament, Ernest Benach.