1. La directora general s’ha reunit amb l’alcalde de la ciutat i ha mantingut diverses trobades amb el sector turístic de la província

La directora general de Turisme, Cristina Lagé, ha visitat Tarragona on s’ha reunit amb l’alcalde, Rubén Viñuales, i ha participat en diverses trobades amb el sector turístic per reforçar la coordinació en projectes clau pel territori.

La jornada ha començat al Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, on la directora general ha estat rebuda pel president del Patronat, Carlos Brull, i per la cap de l’Organisme Autònom del Patronat, Marta Farrero. Durant la trobada, s’han presentat els projectes conjunts entre el Patronat i Turisme de la Generalitat que es desenvoluparan al llarg del 2025.

Seguidament, la directora ha visitat l’Ajuntament de Tarragona, on s’ha reunit amb l’alcalde Rubén Viñuales i la primera tinenta d’alcalde, Montse Adan, per coordinar accions conjuntes amb l'equip municipal amb l'objectiu de millorar l'oferta turística de la ciutat.

A la tarda, Cristina Lagé es desplaçarà al municipi de Vila-seca i es trobarà amb diversos membres de la nova junta directiva de la Federació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona (FEHT), encapçalada per la reelegida presidenta, Berta Cabré, i el vicepresident i representant dels apartaments turístics, Quim Cristià. Plegats abordaran les necessitats i reptes del sector hostaler així com també les línies de futures col·laboracions entre institucions i empreses del sector.

La visita finalitzarà amb la participació de la directora general de Turisme en la celebració del 215è aniversari del Diari de Tarragona a La Canonja, un esdeveniment que comptarà amb una àmplia representació del teixit social i empresarial de la demarcació.


@empresacat | @treballcat

►►► més xarxes socials


1  

Imatges

La directora general de Turisme, Cristina Lagé, ha visitat Tarragona on s'ha reunit amb l'alcalde, Rubén Viñuales.

La directora general de Turisme, Cristina Lagé, ha visitat Tarragona on s'ha reunit amb l'alcalde, Rubén Viñuales. 2337523