Drets Socials

La Generalitat inaugura la remodelació de l'escola d'adults Ramon Llull, de Terrassa

query_builder   24 gener 2003 19:12

event_note Nota de premsa

La Generalitat inaugura la remodelació de l'escola d'adults Ramon Llull, de Terrassa

La consellera de Benestar i Família, Irene Rigau, i l’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, han inaugurat la remodelació de l’escola de Formació d’Adults “Ramon Llull” al barri de La Maurina, de Terrassa. Amb aquesta remodelació, l’escola disposa de noves aules per a l’autoformació i l’aprenentatge de noves tecnologies.

Terrassa, 23 de gener de 2003

La consellera de Benestar i Família, Irene Rigau, i l’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, han inaugurat la remodelació de l‘escola de Formació d’Adults “Ramon Llull” al barri de La Maurina, de Terrassa. Amb aquesta remodelació, l’escola disposa d’una aula d’autoformació i d’una nova aula d’informàtica. Això permet a l’escola treballar amb les noves eínes que impliquen una formació a mida per a l’aprenent, una flexibilitat horària i una oferta formativa molt més diversificada. També permetrà constituir aquesta escola com a Centre de Formació d’Adults (actualment té la qualificació administrativa d’aula).

L’escola va iniciar les seves activitats al 1984 a uns espais situats al CI Ramon Llull de Terrassa, que li va donar el nom. Coincidien llavors dos aspectes relacionats: un increment important de l’atur a la població i un fort increment de la demanda de formació, sobretot per a l’obtenció del títol de Graduat Escolar. El 1994 es va traslladar als espais que ocupa actualment, però en condicions precàries. Durant el curs 2001-2002 s’han fet les obres de remodelació i ampliació dels espais amb col·laboració amb l’Ajuntament.

La matrícula a l’escola ha estat habitualment al voltant dels 160 alumnes per curs. Actualment imparteix cursos de llengua oral, llengua escrita, formació instrumental, preparació de proves d’accés al Cicle Formatiu de Grau mitjà (CFGM), tallers de comunicació i noves tecnologies.