Drets Socials

La Generalitat inaugura l'ampliació de la residència i centre de dia Feixa Llarga - Laia Gonzàlez, a l'Hospitalet de Llobregat

Disposa ara de 126 places amb millors serveis i equipaments

query_builder   10 desembre 2002 16:50

event_note Nota de premsa

La Generalitat inaugura l'ampliació de la residència i centre de dia Feixa Llarga - Laia Gonzàlez, a l'Hospitalet de Llobregat

Disposa ara de 126 places amb millors serveis i equipaments

El Departament de Benestar i Família ha inaugurat les noves dependències reformades i l’ampliació de la residència i centre de dia per a gent gran Feixa Llarga - Laia Gonzàlez, a l’Hospitalet de Llobregat. Amb aquesta ampliació, que ha suposat una inversió de 2,3 milions d’euros, el nombre de places passa de 82 a 126. L’acte inaugural ha estat presidit pelsecretari general del Departament, Manuel Jovells.

El Departament de Benestar Social s’ha fixat com a objectiu crear 7.000 noves places públiques d’atenció per a gent gran durant la legislatura 1999-2003 i avançar cap a un reequilibri del territori. L’ampliació de la residència assistida i del centre de dia Feixa Llarga - Laia Gonzàlez, juntament amb altres importants projectes en curs a l’Hospitalet de Llobregat, situarà aquesta àrea del Barcelonès per sobre del nivell assistencial mitjà de Catalunya.

La residència assistida Faixa Llarga - Laia Gonzàlez, situada al carrer Residència, 18, és de titularitat de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS). El projecte executat ha comportat l’ampliació de la residència, la reforma d’espais i la modernització de l’equipament. Es tracta d’un edifici de planta baixa i dos pisos, que s’annexa a edifici existent, aïllat, de planta baixa i tres plantes pis.

SUPERFÍCIES

Superfície ampliació: 1.758,62 m2

Superfície reforma: 640,00 m2

DADES ECONÒMIQUES

Construcció: 1.947.213 euros

Maquinària:  87.299 euros

Equipament:  287.788 euros

Total :  2.322.300 euros

DADES FUNCIONALS

S’ha intervingut en els següents espais:

planta baixa

vestíbul, centre de dia, bugaderia, cuina, administració (sala reunions + 2 despatxos), sala rehabilitació, aula taller, despatx metge, despatx assistenta social, podòleg, perruqueria i sala personal.

primera planta

unitat control, menjador, sala estar, magatzem roba neta, magatzem roba bruta, banys assistits i 10 habitacions dobles (noves)

segona planta

unitat control, menjador, sala estar, magatzem roba neta, magatzem roba bruta, banys assistits i 10 habitacions dobles (noves).

Nombre de places residencials anteriors a la reforma

60

Nombre de places residencials ampliades

34

Total places residencials:

94

Nombre de places centre de dia ampliades

10

Total places centre de dia

32

Barcelona, 10 de desembre de 2002