Drets Socials

La Generalitat crearà 25 places d'habitatge tutelat a la residència Creu de Palau

Completarà la reconversió de l'equipament gironí i es crearà un centre de dia

query_builder   13 febrer 2003 17:30

event_note Nota de premsa

La Generalitat crearà 25 places d'habitatge tutelat a la residència Creu de Palau

Completarà la reconversió de l'equipament gironí i es crearà un centre de dia

El Departament de Benestar i Família encarregarà aquest any la reconversió de la part encara no remodelada de la residència per a gent gran Creu de Palau, de Girona. El projecte de reconversió preveu la creació de 25 habitatges tutelats. Aquesta serà la primera oferta pública d’habitatges tutelats a la comarca del Gironès.

Girona, 13 de febrer de 2003

En el marc del Programa de reconversió de residències, el gabinet tècnic del Departament de Benestar i Família ha redactat el projecte de Girona-Creu de Palau. Aquesta residència, transferida per l’Imserso, ja va ser objecte l’any 1993 d’una important remodelació.

El projecte actual, que afecta la part fins ara no remodelada de la residència, preveu l’habilitació de 25 places d’habitatge tutelat per a persones més grans de 65 anys que, tot i valer-se per elles mateixes, per condicionants socioeconòmics, familiars o de dependència, precisen d’una certa ajuda, vigilància, control i tutela les 24 hores del dia.

Aquesta serà la primera oferta pública d’habitatges tutelats a la comarca del Gironès. El projecte de reconversió de la residència Creu de Palau també inclou l’habilitació per a persones amb un elevat grau de dependència i la creació d’un centre de dia. La remodelació de la residència Creu de Palau, que constitueix un equipament emblemàtic a Girona amb un servei de notable qualitat, serà encarregada pel Departament de Benestar i Família a l’empresa pública GISA aquest mateix any 2003.