Enguany la Fundació Catalana de Síndrome de Down celebra el seu XX Aniversari. Els serveis i programes de la Fundació tenen com a màxima prioritat orientar i preparar les persones amb discapacitat perquè puguin aconseguir la màxima autonomia en un marc de normalitat. Amb aquest finalitat el 1995 es crea el Servei Collabora d’integració laboral, amb la missió de possibilitar la integració en el món laboral normalitzat i ordinari de persones amb Síndrome de Down i d’altres discapacitats psíquiques, mitjançant la formació, la mediació i el seguiment.
Durant aquest any 2004 i mitjançant el programa d’integració laboral de la FCSD els Serveis Territorials de Benestar i Família de Tarragona han contractat tres persones discapacitades que desenvolupen la seva tasca laboral en diferents dependències que el Departament té al territori.

Amb motiu de la celebració del XX Aniversari de la Fundació l’entitat ha volgut reconèixer a les empreses i institucions que li donen suport i contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

 A l’objecte de celebrar el XX Aniversari la FCSD ha programat per al proper dilluns 22 de novembre a les sis de la tarda a la Llotja del Mar de Barcelona un acte en el decurs del qual tindrà lloc una taula rodona entorn "La integració laboral: beneficis per a tothom" i es lliuraran els diplomes de reconeixement a les bones pràctiques per a la integració laboral a les empreses que col·laboren amb la Fundació en la Integració de les persones amb discapacitat a l’empresa ordinària. En representació dels Serveis Territorials de Benestar i Família de Tarragona recollirà el diploma el director, senyor Jordi Tous, que el rebrà a mans de l’Honorable Conseller de Treball, senyor Josep Maria Rañé i Blasco