1. Es guanyen així 167 m2 de superfície útil per reforçar la qualitat assistencial tant individual com comunitària

Alcover i la seva àrea d’influència sumen un nou espai assistencial per reforçar l’activitat que es realitza des del seu Equip d’Atenció Primària amb l’habilitació d’un local en planta baixa. Situat a l’avinguda de Maria i a menys de 100 metres de l’actual CAP Alt Camp Oest, són 345 m2 de superfície construïda de la qual se n’utilitzaran 167. La inversió en l’obra, exceptuant mobiliari i material informàtic, ascendeix als 235.000 euros. La finalitat del projecte és implementar la qualitat del servei tant en l’aspecte individual com en el comunitari fins a l’execució de la futura construcció d’un nou CAP a Alcover.

Les dependències disposen de sales per desenvolupar l’activitat materno-infantil (Pediatria i ASSIR), l’equip de Cronicitat i els serveis de Salut Mental. També donaran cabuda als rols comunitaris de Referent de Benestar Emocional, Nutricionisme i Fisioteràpia. Les zones de pas són prou àmplies perquè també funcionin com a zones d’espera vinculades a les corresponents consultes.

La gerenta de la RSCT, Imma Grau, remarca que "el nou equipament reforça la qualitat assistencial del municipi i el seu entorn amb l’objectiu constant de vetllar per l’Atenció Primària i Complementària al territori. L’ampliació és un pas endavant tant per als usuaris i usuàries com per a l’equip professional”.

L’Àrea Bàsica de Salut Alt Camp Oest compta amb una població assegurada de 6.521 persones.

2  

Imatges

Visita de la gerenta de la RSCT, Imma Grau, al CAP d'Alcover.

Visita de la gerenta de la RSCT, Imma Grau, al CAP d'Alcover. 3556748

Noves instal·lacions del CAP.

Noves instal·lacions del CAP. 3942806