1. L'actuació, d’entrada gratuïta, tindrà lloc a l’exterior de l’estació de La Pobla de Segur a les 18h
  2. La iniciativa té l’objectiu d’apropar la música simfònica a tota la ciutadania, en espais poc habituals
FGC
Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC)
{"name":"2024/10/21/08/24/390ce311-7df7-4988-99b2-f2a7df87f83b.jpg","author":"FGC","type":"0","location":"0","weight":251776}


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la Fundació Julià Carbonell organitzen per a dissabte vinent, 26 d’octubre, un concert de música simfònica a l’estació d’FGC a La Pobla de Segur, a la línia Lleida-La Pobla. Es tracta d’una iniciativa inèdita a Ferrocarrils que té l’objectiu d’apropar aquest estil musical al conjunt de la ciutadania, en espais poc habituals.

L’actuació, que serà d’entrada gratuïta, anirà a càrrec del quintet Sporadik Brass, format per músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC, que oferiran un viatge sonor des del cinema fins a la música popular. Serà el primer concert d’Sporadik Brass a Ferrocarrils, després que l’actuació prevista a l’estació de Cellers d’FGC del 12 d’octubre passat s’hagués de suspendre per la previsió de pluges.

El concert de dissabte vinent s’iniciarà a les 18h i se celebrarà a l’exterior de l’estació de La Pobla. Coincidirà amb l’últim dia de posada en circulació del Tren dels Llacs. Els assistents que ho vulguin podran accedir al concert a bord d’aquest comboi. Al llarg de tot el concert, el tren panoràmic estarà aturat a l’estació i, un cop finalitzat, els assistents podran agafar-lo per retornar als seus punts d’origen.

L’acord amb la Fundació Julià Carbonell s’emmarca en els patrocinis de l’àmbit de Responsabilitat Social Corporativa de Ferrocarrils amb l’objectiu, en aquest cas, de promocionar la cultura als seus espais. L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC és l’orquestra titular de l’Auditori Enric Granados i del Teatre de la Llotja de Lleida i, entre els seus objectius, hi ha el d’acostar la seva programació de concerts a tots els indrets del territori, per tal de facilitar l’accés a la música simfònica i de cambra a tota la ciutadania.

Als portals web www.fgc.cat i www.turistren.cat, les persones usuàries poden consultar els horaris del servei regular de la línia Lleida-La Pobla i el del Tren dels Llacs.

1  

Imatges

Foto

Foto 251776

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 347701