El conseller de Justícia i Qualitat Democràtica, Ramon Espadaler, ha visitat aquest matí Lleida per reunir-se amb la presidenta de l’Audiència Provincial, María Lucía Jiménez Márquez, amb el fiscal en cap, Jorge Lucía Morlans, i amb la secretària coordinadora de Lleida, Lídia Urrea Marsal, màximes autoritats judicials de la demarcació.

Durant les reunions, s’han abordat diverses qüestions d’interès per als òrgans judicials en matèria de recursos humans, materials i tecnològics, amb l’horitzó d’aconseguir una millor prestació del servei públic de la justícia. En aquest sentit, Espadaler els ha traslladat la voluntat de la conselleria de treballar plegats per garantir un funcionament òptim de l’Administració de justícia: eficient, àgil, propera i inclusiva.

Posteriorment, el conseller s’ha desplaçat a la Paeria on s’ha reunit amb el paer en cap de la ciutat, Félix Larrosa, per a mantenir un primer contacte i valorar conjuntament els reptes i les necessitats del municipi, particularment en els àmbits de competència del Departament de Justícia i Qualitat Democràtica.

3  

Imatges

El conseller de Justícia i Qualitat Democràtica, Ramon Espadaler, amb la presidenta de l¿Audiència Provincial, María Lucía Jiménez Márquez.

El conseller de Justícia i Qualitat Democràtica, Ramon Espadaler, amb la presidenta de l¿Audiència Provincial, María Lucía Jiménez Márquez. 82655

Trobada amb el conseller Espadaler.

Trobada amb el conseller Espadaler. 134016

El conseller Espadaler amb el paer en cap de la ciutat, Félix Larrosa.

El conseller Espadaler amb el paer en cap de la ciutat, Félix Larrosa. 389629