1. Els Bombers han activat set dotacions per fer el rescat de la persona accidentada

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a les 10.47 hores d’aquest matí que una persona hauria caigut en una bassa de Torrelameu (la Noguera) i s’estava ofegant.

Fins al lloc de l’accident els Bombers han enviat dues dotacions del parc de Lleida, un vehicle lleuger de coordinació i comandament de la Regió d’Emergències de Lleida, el Furgó de Rescat Aquàtic i la Barca de Salvaments del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) Subaquàtic i un helicòpter polivalent de la Unitat de Mitjans Aeris que ha helitransportat efectius del GRAE Subaquàtic.

En arribar a la bassa, en primera instància els Bombers han fet una recerca superficial, i en no trobar a la persona els efectius del GRAE Subaquàtic han fet una immersió fins a localitzar-ne el cos sense vida a les 12.30 hores del matí.

Els Mossos d’Esquadra, que han quedat a càrrec de l’aixecament del cos, la identificació de la víctima i de les diligències del servei, han activat cinc patrulles i la unitat subaquàtica. Pel que respecta al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat una unitat pel servei.


Cerdanyola del Vallès, 21 d’octubre de 2024

16.35 hores