1. La Nora, alumna de sisè de l’escola Palau d’Ametlla, de Montornès del Vallès, ha estat la primera en demanar-ho
  2. Amb la iniciativa ‘I tu, què li preguntaries a l’Esther?’, Niubó vol “obrir el Departament a l’alumnat”


Una alumna entrevista la consellera Niubó{"name":"2024/10/21/17/28/2945ffa9-cdaf-4e9d-8c66-35cc6181bf7e.jpg","author":"Educació","type":"0","location":"0","weight":1592529}


La consellera d'Educació i Formació Professional, Esther Niubó, ha estat entrevistada avui per la Nora, una alumna de sisè de primària de l’escola Palau d’Ametlla de Montornès del Vallès. La Nora, que ha començat a estudiar l’entrevista a l’escola, va enviar la petició per correu electrònic, ha pogut visitar la consellera Niubó al seu despatx i preguntar-li les qüestions que ha treballat amb el seu tutor. 


Concretament, la Nora s'ha interessat perqüestions no només relacionades amb la seva tasca com a consellera, sinó que també ha volgut saber com es va iniciar en el món de la política o quines eren les seves matèries preferides quan estudiava.


La consellera d’Educació mantindrà aquestes trobades amb alumnes mensualment a partir d’ara. La iniciativa, titulada ‘I tu, què li preguntaries a l’Esther?’, servirà per “obrir el Departament a l’alumnat, escoltar les seves inquietuds i poder-los donar resposta directament, en tant que destinataris principals del servei públic que prestem”, en paraules de Niubó. En funció de si les peticions arriben d’alumnes a títol individual, grups o classes senceres, el format anirà variant entre l’entrevista i la roda de premsa, però tot l’alumnat de Catalunya pot enviar lliurement les seves propostes al correu electrònic comunicacio.educacio@gencat.cat. El Gabinet de la consellera vetllarà per atendre alumnat de tots els Serveis Territorials i totes les edats i cicles en el marc d’aquesta iniciativa. 



21 d’octubre de 2024