Educació

La UB i el Departament d'Ensenyament signen un conveni per a la millora de la formació del professorat

query_builder   27 juny 2003 12:11

event_note Nota de premsa

La UB i el Departament d'Ensenyament signen un conveni per a la millora de la formació del professorat

El rector de la Universitat de Barcelona, Joan Tugores, i la consellera d’Ensenyament, Carme-Laura Gil, han signat un conveni de col·laboració que té per objectiu establir un marc de col·laboració estable per dur a terme actuacions conjuntes en vers la millora del sistema educatiu i de la formació del professorat.

Les activitats implicades en aquest conveni fan referència principalment a les àrees de formació permanent del professorat no universitari, d’especialització i de qualificació pedagògica, de divulgació (destinades a l’alumnat i el professorat d’ESO), d’informació, d’orientació i de transició batxillerat-universitat i de coordinació i col·laboració entre professorat universitari i no universitari.

La Universitat de Barcelona organitzarà i desenvoluparà les activitats derivades d’aquest conveni a través dels seus departaments i centres universitaris i de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE). A més, l’ICE s’encarregarà de destinar l’espai físic i l’equipament adient per a dur a terme la gestió de totes les activitats acordades.

El Departament d´Ensenyament per la seva part, aportarà els recursos humans que es determinin necessaris per a l’adequat desplegament i execució de les activitats acordades. La vigència del conveni expira el 31 de desembre de 2005.

Barcelona, 27 de juny de 2003