S'estrenen 'Societat negra', 'Dàlia i el Llibre Vermell', 'Rescat a l'Àfrica. Una pel·lícula d'ous' i 'Great Absence'

Demà, divendres 25 d’octubre, s’estrenen als cinemes quatre pel·lícules en català. 'Societat negra' arriba a les sales en versió original en català, castellà i mandarí. Aquest film té el suport del Departament de Cultura a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

També s’estrenen 'Dàlia i el Llibre Vermell' i 'Rescat a l'Àfrica. Una pel·lícula d'ous' en versió doblada al català i 'Great Absence' en versió doblada i en versió original subtitulada en català. El doblatge i subtitulació d’aquests títols té el suport del Departament de Política Lingüística. Durant l’any 2024 s’han doblat o subtitulat en català 63 llargmetratges amb el suport de Política Lingüística.

Societat negra

Adaptació en forma de thriller de la novel·la homònima d’Andreu Martín. En Liang Huan és un jove de mare xinesa i pare espanyol, criat a l’extraradi de Barcelona i que fa de confident de la policia. A més, també es guanya la vida com a professor de kungfu i fent tota mena de tripijocs amb els seus amics del barri: el Pardales, un lladre amb més vides que un gat de carrer, i el Tracas, un camell curt de gambals però amb un gran cor. I aquest cop la volen fer sonada: preparen un robatori a la màfia xinesa de Barcelona.

Segarra Films informa de la distribució d’aquesta pel·lícula de cinema negre en versió original en català, castellà i mandarí a les sales següents:

  1. Cinemes Amposta (Amposta)
  2. Cine Maldà (Barcelona)
  3. Cinemes Girona (Barcelona)
  4. Teatre Cinema Armengol (Bellpuig)
  5. Cines FULL (Cornellà de Llobregat)
  6. Cinemes ABC Elx (Elx)
  7. Cinemes ABC Gandia (Gandia)
  8. ScreenBox Funatic (Lleida)
  9. Cinema Casal Montblanquí (Montblanc)
  10. Cinemes Roses (Roses)
  11. Cinemes Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès)
  12. Cinemes Mont Àgora (Santa Margarida de Montbuí)
  13. Cinemes Guiu (la Seu d'Urgell)
  14. Cinemes Majèstic (Tàrrega)
  15. Cinemes ABC Park (València)
  16. Multicines Sucre (Vila-real)
  17. ABC Gran Túria (Xirivella)

Dàlia i el Llibre Vermell

L’Adolfo, un escriptor de contes molt famós que ara vol provar sort com a novel·lista, decideix fer un regal ben especial a la seva filla Dàlia: la inclourà a la història que està escrivint, encarnada en el personatge que ella triï. La nena escull ser una cabra, com el seu peluix. Però el pare mor sobtadament i la novel·la resta inacabada. Llavors, els seus personatges es rebel·len. Primer, aconsegueixen fer entrar la Dàlia dins el llibre i, tot seguit, la segresten per obligar-la a acabar el relat i a donar-los més protagonisme en la història. Però la Dàlia decideix plantar cara als raptors amb l’ajut de l’únic aliat que trobarà: la cabra, el seu alter ego.

Alfa Pictures informa de la distribució d’aquesta animació infantil en versió doblada al català a les sales següents:

  1. JCA Cinemes Lleida – Alpicat (Alpicat)
  2. Cinemes Amposta (Amposta)
  3. Cinemes Girona (Barcelona)
  4. MCB Cinema Calafell (Calafell)
  5. Cinemes Illa Carlemany (Escaldes – Engordany)
  6. ACEC Cines Filmax Gran Via (l'Hospitalet de Llobregat)
  7. ACEC Cines Bages Centre (Manresa)
  8. ACEC Cines Olot (Olot)
  9. Cine Kursaal (Penelles)
  10. ACEC Multicinemes Eix Macià (Sabadell)
  11. Cinemes Can Castellet (Sant Boi de Llobregat)
  12. CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
  13. Ocine Tarragona – Les Gavarres (Tarragona)
  14. Cinesa Parc Vallès (Terrassa)
  15. JCA Cinemes Tarragona – Valls (Valls)
  16. Multicines Sucre (Vic)
  17. Cinema Era Audiovisual (Vielha)

Rescat a l'Àfrica. Una pel·lícula d'ous

Un gall i una gallina que viuen a les famoses Granges el Pollastre es converteixen en progenitors d'un parell d’ous molt especials: són tan daurats que semblen d'or. Se’n senten molt orgullosos i no s’imaginen la pila de maldecaps que els portaran, ja que uns col·leccionistes roben els ous i se’ls enduen a l’Àfrica on, periòdicament, s’organitzen àpats clandestins per a milionaris excèntrics que paguen autèntiques fortunes per gaudir dels plats més exòtics. Ara, la parella no té més remei que viatjar al continent africà per mirar de recuperar els seus ous.

Paycom informa de la distribució d’aquesta animació infantil en versió doblada al català a les sales següents:

  1. Cinemes Girona (Barcelona)
  2. Cines Verdi (Barcelona)

Great Absence

Drama japonès. L’actor Takashi viu distanciat del seu pare Yohji, un professor universitari jubilat, d’ençà que va divorciar-se de la mare, no gaire amistosament, ara fa 20 anys. Pare i fill han perdut quasi tot contacte, fins que un dia una trucada de la policia porta Takashi a visitar Yohji, que lluita contra la demència des de casa seva, al sud del Japó. En arribar-hi, Takashi descobreix que la segona dona de Yohji, Naomi, ha desaparegut. El pare explica que es va suïcidar, però Takashi prova d’esbrinar si és cert. Movie Films informa de la distribució de la pel·lícula en versió doblada al català i en versió original subtitulada en català.

  1. Tràiler de 'Societat negra'
  2. Sales de projecció de 'Societat negra'
  3. Tràiler de 'Dàlia i el Llibre Vermell'
  4. Sales de projecció de 'Dàlia i el Llibre Vermell'
  5. Tràiler de 'Rescat a l'Àfrica. Una pel·lícula d'ous'
  6. Sales de projecció de 'Rescat a l'Àfrica. Una pel·lícula d'ous'
  7. Tràiler de 'Great Absence'
  8. Sales de projecció de 'Great Absence'

Consulteu la cartellera de Cinema en català.


1  

Imatges

Cartells de les pel·lícules 'Societat negra', 'Dàlia i el Llibre Vermell', 'Rescat a l'Àfrica. Una pel·lícula d'ous' i 'Great Absence'

Cartells de les pel·lícules 'Societat negra', 'Dàlia i el Llibre Vermell', 'Rescat a l'Àfrica. Una pel·lícula d'ous' i 'Great Absence' 309077