La trobada aplega aquests dies més de 400 professionals del sector

El conseller de Justícia i Qualitat Democràtica, Ramon Espadaler ha participat avui en l'acte de cloenda de la inauguració del XXIV Congrés Nacional de l'Associació Nacional de Laboralistes (ASNALA) que se celebra a Lleida els dies 24, 25 i 26 d'octubre. Durant la inauguració, Espadaler ha subratllat la "fonamental tasca" que fan els professionals laboralistes per al desenvolupament de la societat.

Al llarg de la seva intervenció, el conseller ha agraït l'activitat d'ASNALA - que fa 25 anys que promou les relacions entre professionals del dret del treball i de la Seguretat Social - així com la seva tasca de suport i desenvolupament de la xarxa de contactes i coneixement que necessiten els professionals. En l'acte també han participat la presidenta d'ASNALA, Ana Gómez, la degana del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, Montserrat Cerqueda i la degana del Col·legi de l'Advocacia de Lleida, Antonia Martí.

El Congrés Nacional de l'Associació Nacional de Laboralistes és un punt de trobada essencial per als professionals del dret laboral i reuneix al voltant de 400 experts amb l'objectiu de proporcionar un espai de formació, actualització i debat sobre els temes més rellevants del sector. Entre els temes que es tractaran destaquen les reformes legals recents i els últims criteris jurisprudencials en l'ordre social, així com l'intercanvi d'experiències i la creació de xarxes de col·laboració.


2  

Imatges

El conseller Espadaler clou la inauguració del Congrés

El conseller Espadaler clou la inauguració del Congrés 103652

El conseller Espadaler amb participat la presidenta d¿ASNALA, Ana Gómez, la degana del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, Montserrat Cerqueda, i la degana del Col·legi de l¿Advocacia de Lleida, Antonia Martí, entre d'altres.

El conseller Espadaler amb participat la presidenta d¿ASNALA, Ana Gómez, la degana del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, Montserrat Cerqueda, i la degana del Col·legi de l¿Advocacia de Lleida, Antonia Martí, entre d'altres. 254443