Educació

Josep Bargalló assisteix demà a les Jornades sobre absentisme escolar a Badalona

Seguidament el conseller visita la Delegació Territorial d'Ensenyament de Barcelona-ciutat

query_builder   13 febrer 2004 10:00

event_note Nota de premsa

Josep Bargalló assisteix demà a les Jornades sobre absentisme escolar a Badalona

Seguidament el conseller visita la Delegació Territorial d'Ensenyament de Barcelona-ciutat

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, assistirà demà, 13 de febrer, a la inauguració de les Jornades sobre absentisme escolar, que es fan al Centre Cívic Sant Roc de Badalona, a les 10 hores del matí. El conseller serà rebut per l’alcaldessa de Badalona Maite Arqué i pel delegat territorial d’Ensenyament a Barcelona-comarques, Jordi Roca.

Una de les línies bàsiques per abordar la problemàtica de l’anomenat "fracàs escolar" és l’aplicació de mesures de prevenció, detectant precoçment la població escolar en situació de risc, per intervenir-hi de manera eficaç. Un indicador clar d’aquesta població de risc és l’absentisme escolar, el qual cal abordar des de programes d’intervenció en el medi familiar i social i també des de l’escola.

Abans de la inauguració de les Jornades, el conseller es reunirà amb els directors dels IES i CEIPs del Barri de Sant Roc de Badalona.

A les 11,00 hores del matí, el conseller Bargalló arribarà a la Delegació Territorial d’Ensenyament de Barcelona-ciutat (Av. Paral.lel, 71-73), on serà rebut per la seva delegada, Maria Serrahima. El conseller Bargalló visitarà les instal·lacions de la Delegació i es reunirà amb l’equip directiu.

Acte: Inauguració de les Jornades d’Absentisme escolar i visita a la Delegació Territorial d’Ensenyament de Barcelona-ciutat.

Dia:       divendres, 13 de febrer de 2004

Hora:    10 hores (Centre Cívic Sant Roc, s/ Joan Evangelista, s/n de Badalona); 11 hores (Delegació Territorial d’Ensenyament de Barcelona-ciutat, av. Paral·lel, 71-73 de Barcelona)

Barcelona, 12 de febrer de 2004