Educació

Ensenyament inverteix prop de 5 milions d'euros en noves construccions, reformes, ampliacions i redaccions de projectes de diversos centres escolars públics

query_builder   5 novembre 2002 14:31

event_note Nota de premsa

Ensenyament inverteix prop de 5 milions d'euros en noves construccions, reformes, ampliacions i redaccions de projectes de diversos centres escolars públics

El Departament d’Ensenyament, a través de l’empresa pública GISA, ha adjudicat a diverses empreses l’execució de les obres de diversos centres docents públics. Les adjudicacions, que corresponen a obres de nova construcció, reforma o ampliació, corresponen als següents centres i poblacions:

CEIP Mare de Déu del Carme d’Alcoletge (Segrià). Obres d’ampliació adjudicades  a l’empresa Garrofe i Roca, SA, per un import de 167.775,00€.

CEIP  La Portalada d’Altafulla (Tarragonès). Obres d’ampliació adjudicades  a l’empresa Vicsan-Torredembarra, SA, per un import de 459.115,10€.

CEIP Montbou-Zer el Ventall de Santa Margarida de Montbuí (Anoia). Nova construcció adjudicada a l’empresa Paysa, SA, per un import de 781.550,44€.

CEIP Maria Garcia Cabanes de l’Aldea (Baix Ebre). Obres d’ampliació adjudicades a l’empresa Viscan-Torredembarra, SA, per un import de 915.936,35€.

CEIP Serralavella d’Ullastrell (Vallès Occidental). Obres d’ampliació adjudicades a l’empresa Construcciones Hero, SA, per un import d’1.585.323,99€.

D’altra banda, el departament d’Ensenyament, també ha adjudicat, a través l’empresa pública GISA, 13 nous contractes de redacció dels projectes dels següents centres:

CEIP La Ginesta de Lleida (Segrià). Redacció del projecte d’ampliació del centre adjudicat a l’empresa Joan Josep L. Artigues i Artigas, per un import de 38.060,00€.

IES de Vidreres (La Selva). Redacció del projecte d’ampliació del centre adjudicat a l’empresa José Ramon Pastor González, per un import de 34.003,40€.

IES de Tremp (Pallars Jussà). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’empresa A. Javier Lacambra Torres, per un import de 99.385,00€.

CEIP Macià Companys d’Agramunt (Urgell). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’empresa Carles Bordons i Xammar, per un import de 26.240,00€.

CEIP Llebeig de Vilobí del Penedès (Selva). Redacció del projecte adjudicat a l’empresa Xavier Urtasun Andion, per un import de 6.951,00€.

CEIP Sant Sebastià de Els Pallaresos (Tarragonès). Redacció del projecte d’ampliació del centre adjudicat a l’empresa Rafael Bertran i Ferrús, per un import de 47.822,00€.

CEIP El Pi de Dosrius (Maresme). Redacció del projecte d’ampliació del centre adjudicat a l’empresa Baena, Casamor, Quera-Arquitectes BCQ-, SCP, per un import de 48.547,00€.

IES Costa i Llobera de Barcelona (Barcelonès). Redacció del projecte d’ampliació del centre adjudicat a l’empresa MBM Arquitectes, SA, per un import de 79.134,00€.

IES Francisco de Goya de Barcelona (Barcelonès). Redacció del projecte d’ampliació del centre adjudicat a l’empresa Jaume Pons Solé, per un import de 59.365,00€.

IES Hug Roger III de Sort (Pallars Sobirà). Redacció del projecte complementari de les obres d’ampliació del centre adjudicat a l’empresa Valeri Consultors Associats, SRL, per un import de 14.950,00€.

IES 3/2 de Mont-Roig del Camp (Baix Camp). Redacció del projecte de nova construcció del centre adjudicat a l’empresa Agustí Mateos i Duch, per un import de 69.231,00€.

CEIP Mas i Parera de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’empresa Xavier Aguilar Borràs, per un import de 82.360,00€.

CEIP Circell d’Olèrdola (Alt Penedès). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’empresa Agustí Mateos i Duch, per un import de 94.137,12€.

Barcelona, 5 de novembre 2002