Educació

Ensenyament inverteix prop de 2 milions d'euros en obres de reforma, ampliació i redacció de nous projectes de diversos centres escolars públics

query_builder   18 novembre 2002 11:44

event_note Nota de premsa

Ensenyament inverteix prop de 2 milions d'euros en obres de reforma, ampliació i redacció de nous projectes de diversos centres escolars públics

El Departament d’Ensenyament, a través de l’empresa pública GISA, ha adjudicat les obres de reforma i ampliació d’un centre docent públic d’Osona:

CEIP Mossèn Cinto de Folgueroles (Osona). Obres de reforma i ampliació adjudicades  a l’empresa Prho, SA, per un import d’1.768.095,20€.

D’altra banda, el departament d’Ensenyament, també ha adjudicat, a través l’empresa pública GISA, 4 nous contractes de redacció dels projectes dels següents centres:

CEIP Cabrera-Vilassar de Cabrera de Mar (Maresme). Redacció del projecte d’ampliació del centre adjudicat a l’empresa David Barrera i Viladot, per un import de 13.920,00€.

CEIP Argentona (Maresme). Redacció del projecte d’ampliació del centre adjudicat a l’empresa, David Barrera i Viladot, per un import de 13.920,00€.

CEIP Alfons I de Puigcerdà (Cerdanya). Redacció del projecte de reforma i ampliació del centre adjudicat a l’empresa Joaquim Bover Busquet, per un import de 34.790,00€.

IES Consell de Cent de Barcelona (Barcelonès). Redacció del projecte d’ ampliació del centre adjudicat a l’empresa Greccat, SL, per un import de 6.663,27€.

Barcelona, 18 de novembre 2002