Educació

Els estudiants catalans participen en sisè Festival Internacional de Televisió de Barcelona

query_builder   11 novembre 2002 18:15

event_note Nota de premsa

Els estudiants catalans participen en sisè Festival Internacional de Televisió de Barcelona

Els estudiants catalans d’educació primària i secundària presentaran, dins del sisè Festival Internacional de Televisió de Barcelona, els vídeos que van resultar premiats a la vuitena convocatòria dels premis de vídeos escolars que convoca el          Departament d’Ensenyament.

Els vídeos han estat seleccionats tant per la seva qualitat com per l’originalitat dels seus arguments, i pertanyen als següents centres educatius:

IES Sant Andreu de Barcelona, amb Crònica d’una il·lusió

CEIP Enric Casassas de Sabadell, amb Com rentar-se les dents

IES Castellar de Castellar del Vallès, amb Noo estic boig

IES Daniel Blanxart d’Olesa de Montserrat, amb Calle Morgue

IES Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat,amb Dins el zulo

C. Montserrat de Barcelona, amb Graffiti

EA Pau Gargallo de Badalona, amb El bosc encantat

Dins d’aquest festival, i concretament a l’apartat de "Parrilla infantil", també es presenten altres obres nacionals i internacionals realitzades per nois i noies, i dirigides també a un públic infantil i juvenil, amb l’objectiu de familiaritzar els infants i joves al món de l’audiovisual d’una manera creativa, formativa i divertida.

Les projeccions es realitzaran demà dia 12 de novembre, entre les 10 del matí i la una del migdia, a l’Auditori del Museu d’Història de Catalunya. Les presentacions dels vídeos aniran a càrrec del Festival Internacional de Televisió de Barcelona i del            Servei de Mitjans Audiovisuals del Departament d’Ensenyament.

Barcelona, 11 de novembre de 2002.