El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, presidirà demà dijous, dia 29 de gener, la sessió plenària del Consell Escolar de Catalunya. L’esmentada sessió se celebrarà a la Sala de Plens del Departament d’Ensenyament, a les 16,00 hores de la tarda.

A la primera part de la sessió plenària, Bargalló presentarà les línies de la política educativa del Departament d’Ensenyament. A la segona part de la sessió, l’ordre del dia contempla, entre d’altres, l’estudi i aprovació, si s’escau, de les següents propostes de dictamen: la 1/2004 sobre el projecte de decret per qual es regulen la constitució i el cessament dels òrgans de govern dels centres docents públics; la 2/2004 sobre el projecte de decret pel qual s’estableix el règim d’admissió d’alumnes als ensenyaments que són sufragats amb fons públics en els centres docents; i la 3/2004 sobre el projecte de decret pel qual es regula el servei escolar de transport.

Un cop acabada la primera part de la sessió plenària, i cap a les sis de la tarda, el conseller atendrà als mitjans de comunicació.

A títol informatiu, relacionem el nom dels nous membres del Consell Escolar de Catalunya:

- Representants de l’Administració Educativa: Pepita Corominas, Eugeni Garcia, Jesús Viñas i Maria Serrahima.

- Representants dels consells escolars territorials: Joaquim Bosch, Eduard Galceran, Josep M. Pallàs, Jordi Roca, Andreu Carles Vega i Francesc Xavier Vega.

Acte: El conseller Bargalló presideix la sessió plenària del Consell Escolar de Catalunya

Dia:       29 de gener de 2004

Hora:    16,00 h (gràfics) i 18,00 h (atenció a la premsa)

Lloc:     Sala de Plens del Departament d’Ensenyament. Via Augusta, 202-226, planta baixa, de Barcelona

Barcelona, 28 de gener de 2004