Educació

El president de la Generalitat inaugura demà dos IES al Vallès Oriental

query_builder   9 gener 2003 11:58

event_note Nota de premsa

El president de la Generalitat inaugura demà dos IES al Vallès Oriental

El president de la Generalitat, Jordi Pujol, inaugurarà demà divendres, dia 10 de gener, a les 10,30 del matí, la nova contrucció de l’IES Alba del Vallès de Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental). Acompanyarà el president en aquesta inauguració la consellera d’Ensenyament, Carme-Laura Gil.

 Les obres d’aquest edifici, han estat finançades íntegrament pel Departament d’Ensenyament, amb una inversió total de 3.194.310,63 euros. El nou centre,  on es pot estudiar educació secundària obligatòria (ESO) i batxillerat, compta amb 620 llocs escolars.

Posteriorment, a les 12 del migdia, el president inaugurarà la nova construcció de l’IES Lauro de les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental). També acompanyarà el president en aquest acte la consellera d’Ensenyament Carme-Laura Gil.

Les obres d’aquest edifici també han estat finançades íntegrament pel Departament d´Ensenyament, amb una inversió total de 3.654.736,84 euros. El nou centre, on es poden estudiar els ensenyaments d’ESO i batxillerat, compta amb 690 llocs escolars.

 Barcelona, 9 de gener de 2003