Educació

El president de la Generalitat i la consellera d'Ensenyament s'han reunit avui al Departament

query_builder   6 abril 2004 12:04

event_note Nota de premsa

El president de la Generalitat i la consellera d'Ensenyament s'han reunit avui al Departament

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, i la consellera d’Ensenyament, Marta Cid, s’han reunit aquest migdia al Departament d’Ensenyament. A la reunió hi ha participat també el secretari general d’Ensenyament, Ramon Martínez; el director general d’Ordenació i Innovació Educativa, Blai Gasol; el director general de Formació Professional, Josep Francí; la directora general de Recursos Humans, Montserrat Guri, i el director general de Centres Docents, Tomàs de San Cristóbal, entre altres.

Durant l’entrevista amb la direcció de la conselleria, els assistents han informat al president de les prioritats del Departament i les línies d’actuació que duen a terme. En aquests sentit, tots els assistents a la reunió, el president Maragall i la consellera Cid han insistit en afirmar que l’Ensenyament és una de les prioritats del Govern català.

El president Maragall s’ha interessat pel funcionament del departament i per les seves unitats d’actuació. Per aquest motiu, ha fet una visita a les dependències acompanyat per la consellera d’Ensenyament.

Aquest acte s’inclou dins del seguit de visites que el president de la Generalitat realitza a totes les seus centrals de les conselleries del Govern català.

Nota: S’enviarà fotografia de l’acte.

Barcelona, 6 d’abril de 2004