Economia i Hisenda

Homs destaca la capacitat de Cullell per impulsar l'ampliació de la Fira de Barcelona

La Junta General de Fira 2000 nomena Josep Maria Cullell nou president de la societat

query_builder   13 març 2003 17:07

event_note Nota de premsa

Homs destaca la capacitat de Cullell per impulsar l'ampliació de la Fira de Barcelona

La Junta General de Fira 2000 nomena Josep Maria Cullell nou president de la societat

El conseller d’Economia i Finances, Francesc Homs, s’ha mostrat molt satisfet de “l’encert del Govern, del President Pujol, i d’Artur Mas en proposar el nomenament del nou president de Fira 2000, Josep Maria Cullell”. Homs ha destacat que l’elecció del nou ha estat fruit del consens entre totes les institucions que participen en el projecte d’ampliació de la Fira de Barcelona. “Cullell és una persona amb molta experiència i amb capacitat extraordinària per afrontar la nova etapa de la Fira en què s’hauran de posar a punt les infrastructures necessàries per convertir-la en una de les més grans i millor preparades d’Europa”.

La Junta General de Fira 2000 ha nomenat aquest matí el representant de la Generalitat, Josep Maria Cullell, en substitució de l’empresari Joan Molins, com a president de Fira 2000, la societat encarregada de dur a terme i gestionar les obres d’ampliació del recinte Montjuïc-2, al polígon Pedrosa. Homs ha celebrat que l’elecció de Cullell s’hagi pres “des del consens i pensant en la necessitat de trobar una persona capaç de potenciar i liderar la nova Fira”. Cullell havia estat Conseller d’Economia i Finances i de Política Territorial i Obres Públiques i Cap de l’Oposició de l’Ajuntament de Barcelona. Segons Homs, “la seva trajectòria política i la seva experiència en diverses administracions l’avalen per a les noves responsabilitats que assumeix a partir d’avui”.

El nomenament de Cullell és fruit de l’acord de finançament per garantir l’ampliació que fa poques setmanes van signar totes les institucions implicades en el projecte, i en què la Generalitat participa de forma molt activa a través d’aportacions directes, avals i crèdits de l’Institut Català de Finances (ICF).