Economia i Hisenda

Homs agraeix el suport unànime que els mutualistes de l'Aliança atorguen a l'actuació de la Generalitat

Vol que l'Aliança continuï essent una mútua capdavantera a Catalunya

query_builder   12 maig 2003 14:38

event_note Nota de premsa

Homs agraeix el suport unànime que els mutualistes de l'Aliança atorguen a l'actuació de la Generalitat

Vol que l'Aliança continuï essent una mútua capdavantera a Catalunya

El conseller d’Economia i Finances, Francesc Homs, ha valorat avui molt positivament el recolzament i la confiança que els mutualistes de l’Aliança han dipositat en l‘actuació de la Generalitat i en el pla estratègic dissenyat per reflotar l’entitat, des que va ser intervinguda per l’Administració catalana. En referència a l’assemblea de mutualistes que es va celebrar ahir diumenge, en el marc de la qual es va aprovar per unanimitat la gestió portada a terme des de l’inici de la intervenció, i es va rebutjar l’actuació dels antics administradors, Homs ha manifestat que “si no haguéssim fet tot el que s’ha fet, avui l’Aliança estaria en fallida i en liquidació”.

Segons el Conseller, aquest suport dels mutualistes “desautoritza totes aquelles veus crítiques i receloses que han qüestionat les decisions que el Govern ha pres”. A més, Homs ha assegurat que “les perspectives de la mútua són molt postives, que el pla estratègic s’està complint tal com estava previst i que es pot apuntar que l’entitat ja està situada en un punt que garanteix el seu futur”. En aquest sentit, Homs ha demanat als detractors del projecte “que es predisposin a treballar plegats per tirar-lo endavant perquè l’Aliança continuï essent una mútua capdavantera a Catalunya”.

Finalment, Homs ha agraït la col.laboració dels sindicats representants dels treballadors i dels professionals, i la confiança que han dipositat en tota l’estratègia del Govern. D’altra banda, ha donat les gràcies a Roser Maluquer, actual administradora de l’Aliança, per la seva dedicació al capdavant de la mútua des del seu nomenament. I també ha fet extensiu l’agraïment als administradors designats per la Generalitat, Enric Mangas i Miquel Argenté, per la tasca que han dut a terme fins ara.