Cultura

El conseller en cap inaugura demà la piscina coberta municipal de Les Franqueses del Vallès

També hi assistirà el conseller de Cultura, Jordi Vilajoana

query_builder   8 novembre 2002 13:59

event_note Nota de premsa

El conseller en cap inaugura demà la piscina coberta municipal de Les Franqueses del Vallès

També hi assistirà el conseller de Cultura, Jordi Vilajoana

El conseller en cap, Artur Mas, inaugurarà demà, dissabte 9 de novembre, a la una del migdia la piscina coberta municipal de Les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental), situada en el complex esportiu municipal (La Riera-Corró d’Avall). Amb el conseller en cap assistirà el conseller de Cultura, Jordi Vilajoana, i el secretari general de l’Esport, Josep Maldonado. També és prevista l’assistència de l’alcalde de Les Franqueses del Vallès, Francesc Torné. La inauguració inclourà també una exhibició de natació sincronitzada a càrrec del Club Natació Granollers.

La instal·lació consta de dos vasos: el principal, de 25 per 12,5 metres, i el complementari, de 10 per 6,50 metres. La piscina compta amb altres espais com ara: serveis de sauna, banys de vapor i hidromassatge, i una sala de d’activitats dirigides, de 85 metres quadrats.

La nova piscina coberta està ubicada en el complex esportiu municipal al costat mateix del pavelló triple polisportiu, amb el qual comparteix vestíbul, on hi és la recepció i les dependències del Servei d’Esports d’Ajuntament.

El nou equipament, promogut per l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès, ha comptat amb un pressupost de 2.627.654,41 euros (437.204.907 pessetes), dels quals el Departament de Cultura, per mitjà del Consell Català de l’Esport, aporta 729.628,69 euros (121.399.999 pessetes).

Barcelona, 8 de novembre de 2002