Cultura

Catalan Films & TV crea la primera oficina a Sitges per promoure l'audiovisual català

El dia 9 de desembre tindrà lloc una conferència sobre estratègies de venda

query_builder   17 novembre 2004 12:00

event_note Nota de premsa

Catalan Films & TV crea la primera oficina a Sitges per promoure l'audiovisual català

El dia 9 de desembre tindrà lloc una conferència sobre estratègies de venda

Catalan Films & TV ha promogut la creació de la primera edició de la  Sitges Sales Office (oficina de ventes) com a punt de trobada de la indústria nacional i internacional en el Festival Internacional de Cinema de Sitges. 

El Festival de Sitges potencia enguany la secció de l’Audiovisual Català, que ofereix les produccions catalanes més recents, a través de la Sales Office que estarà oberta entre els dies 3 i 10 de desembre. Un dels els serveis que ofereix l’oficina és una vídeoteca permanent que es posarà a l’abast de productors, distribuïdors i compradors. També s’elaborarà un catàleg amb totes les pel•lícules i participants inscrits en el Sitges Sales Office per promoure els contactes entre compradors i venedors.

 Tots els professionals del sector que vulguin participar a l’oficina, poden inscriure’s de forma gratuïta omplint el formulari d’inscripció del Sitges Sales Office que es troba dins l’apartat Sitges 2004 de la website del Festival de Cinema de Sitges (http://www.cinemasitges.com/cat/salesoffice.html) o si s’envia el formulari complet al contacte que s’ajunta al final*.

Conferència amb la revista Variety

El dia 9 de desembre i dins el marc de la Sales Office, tindrà lloc una taula rodona sota el títol “Maximizing International Sales for European Films: A New Reality, New Opportunities” (“Maximitzar les ventes internacionals en el mercat europeu: Una nova realitat, noves oportunitats”) on es tractarà les estratègies de venda de productes europeus en el mercat internacional. La conferència s’oferirà a les 17:00 hores a la Sala Tramuntana de l’Hotel Melià de Sitges.

*Per inscripcions:

Carlota Guerrero

Sitges Sales Office

Paral•lel 40

Tel. 93 453 00 25

Fax. 93 323 93 30

produccio@parallel40.com

Barcelona, 16 de novembre de 2004

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia