El conseller dAgricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, inaugurarà demà divendres, dia 10 doctubre, la remodelació i millora del Celler del Castell del Remei.Després de les millores i reformes dels cellers, Castell del Remei compta amb una superfície construïda de 6.000m2 i amb una capacitat demmagatzematge, entre productes acabats i matèries primeres de 5.000 m2. La inversió realitzada daquesta millora ha estat de més de 500.000 euros.Castell del Remei té aproximadament 40 ha de vinya que es reparteixen amb les varietats següents: cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, chardonnay, sauvignon blanc, macabeu i garnatxa. El màxim responsable de lAdministració agrària catalana arribarà a les 11:30 hores al Castell del Remei, on serà rebut per Armando Cusiné, president del Castell del Remei, Jaume Perera, alcalde de Penelles, Manuel Cusiné, conseller delegat del Castell del Remei, Xavier Crespo, director general del Castell del Remei i Josep Roig, president del Consell Comarcal de la Noguera. Seguidament, tindrà lloc el descobriment de la placa commemorativa, una visita pel celler i els parlaments a càrrec dArmando Cusiné, president del Castell del Remei, Jaume Perera, alcalde de Penelles i del conseller dAgricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau.CONVOCATÒRIA MITJANS DE COMUNICACIÓACTE:Inauguració de la remodelació i millora del Celler del Castell del RemeiDIA:Divendres, 10 doctubre de 2003HORA:11:30 horesLLOC:Castell del RemeiCarretera dIvars a Castellserà, a 4 km dIvarsBarcelona, 9 doctubre de 2003