Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

El conseller Grau inaugurarà demà divendres, dia 6 de desembre, la Fira de Sant Nicolau a El Mallol (La Vall d'en Bas)

query_builder   5 desembre 2002 13:59

event_note Nota de premsa

El conseller Grau inaugurarà demà divendres, dia 6 de desembre, la Fira de Sant Nicolau a El Mallol (La Vall d'en Bas)

El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, inaugurarà demà divendres, dia 6 de desembre, la Fira de Sant Nicolau a El Mallol (la Vall d’en Bas).

La Fira de Sant Nicolau té el seu origen l’any 1377, quan el rei Pere IV el Cerimoniós va concedir la seva realització al municipi de El Mallol. Des del seu inici, la fira s’inaugurava per la festivitat de Sant Nicolau, el dia 6 de desembre, i tenia una durada de 8 dies. L’any 1993 l’Ajuntament, amb el suport de diferents entitats, va recuperar aquesta fira d’origen medieval que va tenir continuïtat fins l’any 1907.

La fira de Sant Nicolau és un bon aparador per donar a conèixer les diferents activitats agrícoles, artesanals, industrials, comercials i de serveis que es porten a terme al municipi de El Mallol.

El màxim responsable de l’Administració agrària catalana arribarà a les 11:30 hores al recinte firal, on serà rebut per Miquel Calm, alcalde de la Vall d’en Bas, Carles Llorenç, delegat del Govern de la Generalitat de Girona, Miquel Noguer, president del Consell Comarcal de la Garrotxa, així com altres autoritats. Seguidament, el conseller i les autoritats es traslladaran en cotxe fins a la Fira de Sant Nicolau on visitaran la Mostra Gastronòmica. Després, de la visita, tindrà lloc la inauguració de la Fira de Sant Nicolau, amb el pregó a càrrec de l’actriu Àngels Poch i Comas, i els parlaments de Miquel Calm, alcalde de la Vall d’en Bas, i el conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau. Acte seguit, es farà un recorregut per la fira.

CONVOCATÒRIA MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE: Fira de Sant Nicolau del Mallol

DIA:Divendres, 6 de desembre de 2002

HORA:11:30 hores

LLOC:El Mallol

Entrada municipi

Barcelona, 5 de desembre de 2002