Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

El conseller Grau presenta el llibre "La vida rural de Catalunya" de Llorenç Ferrer

Aquest llibre, és un testimoni de les profundes transformacions que ha patit el camp català

query_builder   29 novembre 2002 14:01

event_note Nota de premsa

El conseller Grau presenta el llibre "La vida rural de Catalunya" de Llorenç Ferrer

Aquest llibre, és un testimoni de les profundes transformacions que ha patit el camp català

El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, presentarà el proper dilluns, dia 2 de desembre, el llibre "La Vida Rural de Catalunya" de Llorenç Ferrer, al Saló Torres García del Palau de la Generalitat.

"La vida rural de Catalunya" és un document històric que fa un repàs  pel món rural català i esdevé un testimoni de les profundes transformacions que ha patit l’espai rural. A més a més, el llibre va acompanyat d’ un gran nombre de fotografies que il·lustren la vida de la gent del camp.

Llorenç  Ferrer  és professor d’Història de la Universitat de Barcelona i gran part dels seus estudis s’han centrat en la història agrària, els sistemes familiars i la industrialització.

El màxim responsable de l’Administració agrària catalana arribarà a les 19:00 hores al Palau de la Generalitat on serà rebut per Antoni Vives, secretari de Govern del Departament de la Presidència de la Generalitat, Eudald Tomasa, director d’Angle Editorial, Rosa Congost, catedràtica d’Història Contemporània de la Universitat de Girona i Llorenç Ferrer, autor del llibre. Acte seguit, es traslladaran al Saló Torres García, per a l’inici de l’acte de presentació del llibre "La Vida Rural a Catalunya" amb els parlaments a càrrec d’Eduard Tomasa, director d’Angle Editorial, Rosa Congost, catedràtica d’Història Contemporània de la Universitat de Girona, Llorenç Ferrer, autor del Llibre i Josep Grau, conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Convocatòria de Mitjans de Comunicació

Acte: Presentació del llibre "La Vida Rural a Catalunya"

Dia: Dilluns, 2 de desembre de 2002

Hora: 19:00 hores

Lloc: Palau de la Generalitat

                      Saló Torres García

                      Pl. de Sant Jaume, 4

           Barcelona

Barcelona, 29 de novembre de 2002