Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

El conseller Grau inaugurarà demà el Centre de Recursos Agraris de les Franqueses del Vallès

query_builder   15 novembre 2002 14:25

event_note Nota de premsa

El conseller Grau inaugurarà demà el Centre de Recursos Agraris de les Franqueses del Vallès

El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, inaugurarà demà dissabte, dia 16 de novembre el Centre de Recursos Agraris de les Franqueses del Vallès.

El Centre de Recursos Agraris de les Franqueses del Vallès compta amb varies aules i una sala d’actes, on es faran xerrades, reunions, conferències i cursos de formació per a tots aquells pagesos que hi estiguin interessats. A més a més, es buscaran alternatives complementàries per tal de promocionar i impulsar activitats i formació ecoturísques.

El màxim responsable de l’Administració agrària catalana arribarà a les 11:45 hores a l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, on serra rebut per Francesc Torné, alcalde de les Franqueses del Vallès, regidors i altres autoritats. Desprès de signar en el Llibre d’Honor, el conseller Grau juntament amb la resta d’autoritats es desplaçaran al Centre de Recursos Agraris  per destapar la placa commemorativa i fer una visita per les instal·lacions. Posteriorment es faran els parlaments a càrrec de José Ramírez, regidor de l’Àrea de Dinamització  Econòmica , Francesc Torné, alcalde de les Franqueses cel Vallès i Josep Grau, conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.

CONVOCATÒRIA DE MITJANS

Acte: Inauguració del Centre  de Recursos Agraris de les Franqueses del Vallès

Dia: Dissabte, 16 de novembre de 2002

Hora: 11:45 hores

Lloc: Ajuntament de les Franqueses del Vallès

           Crta. de Ribes, 2

           Les Franqueses del Vallès

Barcelona, 15 de novembre de 2002