Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

El Govern català licita 3 noves obres de regadiu

query_builder   8 gener 2003 17:19

event_note Nota de premsa

El Govern català licita 3 noves obres de regadiu

Aquestes licitacions  corresponen a les obres de  captació del projecte de  regadiu del Segrià Sud ( obra civil ), a la xarxa de regulació i distribució de la primera fase del projecte de regadiu Segrià Sud i a la primera fase de la  IV etapa del Garrigues Sud.

Aquestes  obres comptaran amb un pressupost de 29.728.810 euros

El Govern de la Generalitat ha licitat avui 3 noves obres de regadiu que corresponen a les obres de  captació del projecte de  regadiu del Segrià Sud ( obra civil ), a la xarxa de regulació i distribució de la primera fase del projecte de regadiu Segrià Sud i a la primera fase de la  IV etapa del Garrigues Sud.

 Aquestes actuacions comptaran amb un pressupost total de 29.728.810 euros i beneficiaran les comarques del Segrià i les Garrigues.

Pel que fa a l’execució de les obres de captació del projecte de regadiu del Segrià Sud ( obra civil ), compten  amb un pressupost de 5.397.554 euros , i el termini d’execució serà de 1 any i beneficiarà el terme municipal d’Almatret.

D’altra banda, l’execució de les obres de la xarxa de regulació i distribució de la primera fase del regadiu Segrià Sud, compten amb un pressupost de 8.080.308 euros i beneficiarà els termes municipals d’ Almatret i Serós (Segrià) i el termini d’execució serà de 12 mesos.

En referència a la licitació de l’execució de les obres del projecte de regadiu de la primera fase de la  IV etapa del Garrigues Sud compten amb un pressupost de 16.250.948 euros i beneficiaran  els termes municipals de Juncosa,  Bellaguarda i els Torms (Garrigues), amb un  termini d’execució de 15 mesos.

Les bases de la licitació d’aquestes tres obres de regadiu surten publicades avui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.  

Barcelona, 8 de gener de 2003