Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

El DARP promociona les empreses catalanes del sector de l'alimentació i la beguda als Països Bàltics

query_builder   23 maig 2003 13:59

event_note Nota de premsa

El DARP promociona les empreses catalanes del sector de l'alimentació i la beguda als Països Bàltics

PRODECA, empresa adscrita al Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, organitza durant els dies 26 a 31 de maig una missió comercial als Països Bàltics, adreçada a les empreses catalanes del sector d’alimentació i begudes.

Els empresaris catalans es reuniran amb importadors dels tres països Bàltics, començant per Lituània, seguida de Letònia i Estònia. PRODECA ha organitzat una agenda de trobades individualitzades per a cada empresa catalana amb importadors especialitzats en els productes que es presenten.

Estònia, Letònia i Lituània, independents des de 1991 de l’antiga URSS, han aconseguit una espectacular recuperació econòmica aquests darrers anys i són ferms candidats a l’adhesió a la Unió Europea, disposen d’immillorables comunicacions a través del mar Bàltic, i presenten un augment significatiu de les importacions espanyoles i catalanes aquests darrers anys.

Empreses participants:

Empresa Seu Producte

Herm. Sanchez Vilarroya Amposta (Montsià) Fruita i Verdura

Merco Camara Amposta (Montsià) Taronges i Mandarines

Panrico Barcelona (Barcelonès) Pastisseria Industrial

Norel & Nature Lliçà de Vall Additius per a pinsos animals

Cofri  Lleida (Segrià) Fruita

PRODECA té com a objectius la promoció de la producció agroalimentària catalana i el foment de la internacionalització de l’empresa i la cooperativa del nostre país. En aquest sentit, desplega programes d’actuacions tant en el mercat interior com en els exteriors, d’acord amb les polítiques dissenyades pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Barcelona, 23 de maig de 2003