Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

El DARP presenta un nou model de gestió dels exàmens i títols de nàutica d'esbarjo

query_builder   4 novembre 2002 18:21

event_note Nota de premsa

El DARP presenta un nou model de gestió dels exàmens i títols de nàutica d'esbarjo

El secretari general del DARP i el director general de Pesca i Afers Marítims presidiran l’acte de presentació d’aquest nou model de gestió

El secretari general del departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Germà Gordó i, el director general de Pesca i Afers Marítims, Hernan Subirats presidiran demà dimarts, dia 5 de novembre, la presentació del nou model de gestió dels exàmens i títols de nàutica d’esbarjo, en el marc del Saló Nàutic Internacional.

 

Aquest model permetrà reduir el temps de tramitació, simplificant àmpliament el procés mitjançant la utilització de noves tecnologies, amb la qual cosa s’aconseguirà que particulars, escoles i acadèmies homologades per la direcció de Pesca i Afers Marítims del DARP, puguin realitzar la major part dels tràmits de forma telemàtica.

L’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya ha experimentat en els darrers temps un creixement anual de tramitacions de nàutica d’esbarjo d’un 20% anual. Per aquest motiu era necessari comptar amb un nou model de gestió que pogués fer front a aquest creixement.

RECORDATORI

ACTE:Presentació del nou model de gestió d’exàmens i títols de nàutica d’esbarjo

DIA:Dimarts, 5 de novembre de 2002

HORA:11:00 hores

LLOC:Sala 2.14 C

Montjuïc 2

Barcelona

Barcelona, 4 de novembre de 2002