Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Conveni entre el DARP i el Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i Perits Agrícoles de Catalunya

query_builder   17 juliol 2003 12:03

event_note Nota de premsa

Conveni entre el DARP i el Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i Perits Agrícoles de Catalunya

Aquest matí el conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau i el president del Col·legi Oficial  d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Perits Agrícoles  de Catalunya , David Coll, han signat un conveni de col·laboració entre ambdues entitats, a la seu del DARP a Barcelona.

Aquest conveni compromet  tant al Departament d’Agricultura coma al Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Perits Agrícoles de Catalunya a col·laborar en diverses matèries com la potenciació i control de la producció agrària, la millora, el control i el foment de la qualitat agroalimentària, de formació i foment de la innovació en el sector agrari i alimentari, per la qual cosa el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Agrícoles posa a disposició del DARP l’experiència i els coneixements dels enginyers i tècnics agrícoles  per quan el DARP ho consideri oportú per donar resposta a les qüestions plantejades.

El Col·legi també posa a disposició la seva experiència i coneixements perquè el DARP  pugui fer la seva valoració pel que fa a les característiques de noves places o llocs de treball i  convocatòries d’oposicions.

Entre d’altres coses el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Perits Agrícoles de Catalunya també col·laborarà en tots aquells serveis de certificació de qualitat i tècniques productores de les produccions Agroalimentàries.

D’altra banda, el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Perits Agrícoles de Catalunya  tindrà a la seva pàgina web un link permanent amb ruralcat.net.

Les dues entitats  també col·laboraran en el desplegament del Reglament de la 2Ley de Sanidad Vegetal”.

Finalment, tant el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Perits Agrícoles com el Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca consideren d’especial rellevància la seva col·laboració en matèria de formació, de la qual cosa han volgut deixar constància amb el conveni que han signat avui.

Barcelona, 17 de juliol de 2003